Sybe
Benimkinden daha iyi trollO saydığın adamların hiçbiri yonkounun yarısı etmez.
Benimkinden daha iyi trollO saydığın adamların hiçbiri yonkounun yarısı etmez.
Rayleigh Kizaru karşısında terler bırak yonkouyu önce amiral etsin,Mihawk açıkça yonkou olmadığın söyledi Wb nin ondan güçlğ olduğunu kabul etti,Garp yaşlı yaşlı bir adam,Kaido Shanksa nasıl denk olsun,Akainu güçlü çok güçlü ama bir yonkou etmeyeceğini Wb gösterdi.Benimkinden daha iyi troll
%11'ı 1000+ tercih etmiş, halkın iradesine boyunumuz kıldan inceseçenekler efso
1000+ nedir be abi
Bakam Dragon, O yaşlı 5 abimizden biri ve de daha hiç karşılaşmadığımız sürpriz bir isim.
yani max 3-4, belki hiç kimse. Dragon da var bi ışık işte, şuanlık en fazla o
Ben buna katilmiyorum.Elbette kisisel gucu basta ele alacagiz ama tayfayi yok saymak yanlis olur.Yonkoular tayfa güçleri yüzünden değil kişisel güç seviyeleri yüzünden o şekilde görünen kişilerdir. seride şimdilik gösterilen kadarıyla mevcut 4'ü dışında daha güçlüsü yok. En basitinden örnek Akainu'nun yaşlı ve güçten düşmüş WB karşısındaki halini ele alın. Akainu'ya güçsüz diyen yok bakın dikkat edin; Kişisel olarak bir yonkou gücünde denizci olsaydı zaten köklerini kazırlardı. Ama genel güç dengesi olarak bakıldığı zaman elbetteki Dünya Hükümeti (Denizciler) Korsanlardan daha güçlü. O yüzden pek doğru olmayan bir soru olmuş bu.
Ya niye bunu WB olarak düşünüyosun o zaten ayrıydı ona bir lafım yok.Ayrıca Rayleigh'in terlemesinin sebebi başkalarını koruması gerekmesiydi,sen korsanlar kralının sağ kolunu biraz fazla hafife alıyorsun.MF'de BB'yle başa baş savaşan hatta bir süreliğine etkisiz bırakan Sengoku'yla eş güçte olan Garp var mesela.Tamam Akainu o kadar güçlü olmayabilir Mihawk ise dediğim gibi sadece WB'den güçsüz olduğunu söyledi.Ayrıca BB'nin ağzını yüzünü dağıtmıştı WB bakarsan o da Yonkou.Rayleigh Kizaru karşısında terler bırak yonkouyu önce amiral etsin,Mihawk açıkça yonkou olmadığın söyledi Wb nin ondan güçlğ olduğunu kabul etti,Garp yaşlı yaşlı bir adam,Kaido Shanksa nasıl denk olsun,Akainu güçlü çok güçlü ama bir yonkou etmeyeceğini Wb gösterdi.
Rayleigh orda eger genç olsaydım herkesi korurdum diyor anime veya mangayı tekrar izlemeni veya okumanı öneririmRayleigh Kizaru karşısında terler bırak yonkouyu önce amiral etsin,Mihawk açıkça yonkou olmadığın söyledi Wb nin ondan güçlğ olduğunu kabul etti,Garp yaşlı yaşlı bir adam,Kaido Shanksa nasıl denk olsun,Akainu güçlü çok güçlü ama bir yonkou etmeyeceğini Wb gösterdi.