Garp, Sengoku, Akainu, Kizaru, Fujitora, GreenBull. Burada gücünü tam olarak görmediğimiz, Kong ve Grosei'deki şaibeli adamları hiç saymıyorum. Sadece marinede 6 tane amiral var. Dünya hükumeti bence bahsettiğinden daha güçlüdür. Benim değinmek istediğim şey ise şu; o bahsettiğimiz amiral gücündeki adamları yönetenler arasında, amirallerden daha güçlü kimselerin olduğu.. Yonkou gücünde adamlar vardır hükumetin arasında. Sonuçta yönetenlerin, yönetilenlerden daha güçlü olması gerekir. Şunu da ekleyeyim Grosei'nin de üstü var Yani dünya hükumetinin zirvesi Grosei değil.Şu Goroseideki 5 ihtiyarın toplam gücü 4 amiral etse + 4 amiralde denizcilerde var 8 amiral eder hükümetin toplam gücü.Eğer gerçekten 8 amiral gücü civarı bir gücü varsa hükümetin o evrende egemen bir güç olmak için gayet yeterli.Hükümetten sonra gördüğümüz en güçlü oluşum yonkolar.1 yonko oluşumu en fazla 4 amiral falan eder.Yani hükümeti yenmek için 2 yonko birleşmesi lazım ki birleşse bile hükümeti yıkabilmeleri garanti değil.Herkes Wb gibi gözü kara değil 1 adam için mfyi basıcak toto olsun.Yani demek istediğim amiral gücü adamlarla hükümet gayette ayakta kalabilir.8 amiral gücü otoriteyi korumak için yeterli bir güç.
İki amiral koltuğunu doldurabilmeleri birazda hikayeye kayıyor yalnız.Bu saatten sonra o koltuklar boşalsa bile dolduracaklarını düşünmüyorum.Yani bu Odayla alakalı bir durum.
Ayrıca hükümet tarafında daha güçlü adam sayısı vardır deniyorda bu kadar kişiye Oda'nın ne güç vereceğini kimse düşünmüyor gibi geliyor.Adam akıllı meyve de kalmadı gibi.Kaldı ki Dressrosadan beri saçma sapan meyveler görüyoz.Seri azıcık daha ilerlesin Oda böyle her dakka yeni karakter yarattıkça onlara güç vermekte daha da zorlanıcak bence.
Elbette kurgu gereği, boşalan koltukların dolması gerekiyor.. Bunu da bi şekilde yapıyor Oda. Güçlü adamlar olsa bile illaki bir güç verir, bence bu konuda çok problem yaşamaz