Rocks D. Xebec 15 Eyl 2022 #51 Vay anasını ben imin daha yeni çıktı diye hatırlıyordum teori 4 yıl önce 2018 de atılmış zaman ne çabuk geçiyor
Vay anasını ben imin daha yeni çıktı diye hatırlıyordum teori 4 yıl önce 2018 de atılmış zaman ne çabuk geçiyor
Gutts 15 Eyl 2022 #52 İm aslında Crocodile nerede diyeceksin diye okudum konuyu. Ama sonra utandım. Eline sağlık güzel teori olmuş.
İm aslında Crocodile nerede diyeceksin diye okudum konuyu. Ama sonra utandım. Eline sağlık güzel teori olmuş.
Kral 21 Eyl 2022 #53 Kral dedi ki: Dragonla aşk yaşamıştır luffy doğduktan sonra dragonun devrimci lideri olduğunu öğrenip en çok ödülü ona vermiştir Tanım: luffy nin anasıdır dev şapkayada sürekli bu yüzden bakar neler doğurmuşum diye Genişletmek için tıkla ... Evet teorim yavaş yavaş oturmaya başladı
Kral dedi ki: Dragonla aşk yaşamıştır luffy doğduktan sonra dragonun devrimci lideri olduğunu öğrenip en çok ödülü ona vermiştir Tanım: luffy nin anasıdır dev şapkayada sürekli bu yüzden bakar neler doğurmuşum diye Genişletmek için tıkla ... Evet teorim yavaş yavaş oturmaya başladı