Erifu 30 Mar 2026 #41 @Bag of Bones Merhaba Baggu-san, konuya bakarken gördüm seni. Animeye devam etmeyi düşünüyor musun?
amaneden Bugün 00:41 #42 3. Bölüm Gizli İçerik Koca koca adamı ağlatmayın kardeşim... Okul işi üzdü ya. Yalnız Emiri'ye öyle şeyler deme kuzum, arkadaşın samimi... Edit: Bölüm bitmeden yazmıştım, aradı neyse ki. Emiri'yi çok sevdim, gelsin benim de arkadaşım olsun. Son düzenleme: Bugün 00:47
3. Bölüm Gizli İçerik Koca koca adamı ağlatmayın kardeşim... Okul işi üzdü ya. Yalnız Emiri'ye öyle şeyler deme kuzum, arkadaşın samimi... Edit: Bölüm bitmeden yazmıştım, aradı neyse ki. Emiri'yi çok sevdim, gelsin benim de arkadaşım olsun.
Allen Bugün 00:44 #43 amaneden dedi ki: 3. Bölüm Gizli İçerik Koca koca adamı ağlatmayın kardeşim... Okul işi üzdü ya. Yalnız Emiri'ye öyle şeyler deme kuzum, arkadaşın samimi... Genişletmek için tıkla ... Şu seriyi övmeyin artık başlayacağım bu gidişle
amaneden dedi ki: 3. Bölüm Gizli İçerik Koca koca adamı ağlatmayın kardeşim... Okul işi üzdü ya. Yalnız Emiri'ye öyle şeyler deme kuzum, arkadaşın samimi... Genişletmek için tıkla ... Şu seriyi övmeyin artık başlayacağım bu gidişle
amaneden Bugün 00:46 #44 Allen dedi ki: Şu seriyi övmeyin artık başlayacağım bu gidişle Genişletmek için tıkla ... Başla paşam.
Allen dedi ki: Şu seriyi övmeyin artık başlayacağım bu gidişle Genişletmek için tıkla ... Başla paşam.
Allen Bugün 00:47 #45 amaneden dedi ki: Başla paşam. Genişletmek için tıkla ... Çok seri var şu an çok zor