Zaman atlaması olur olmaz o ayrı mesele ama eğitim konusuna gelince hemen herkesin öğreneceği bir şey olur diye düşünüyorum. Çünkü Wano uyum ülkesi olarak geçiyor. Burda ruh ve bedenin uyum içerisinde hareket etmesi için çeşitli rehabilite uygulamaları yapılabilir.Şuan düşündüm de eğitim alacaklaru kimse yok
Hadi luffy icin scopper gaban isminden Uyanışı öğrenmesi gündemde(teorilerde ) peki zoro sanji usopp nami ...
Zoro dünyanın en iyi kılıç ustasindan eğitim aldı
Sanji okama diyarinda en iyi kenpoculardan egitim aldı .nami iklim diyarinda aldi usopp heraclasn gibi bir keskin nisancidan digerleri hakeza öyle. 2.timeskip ihtimali biraz düşük gibi ama tecrübe eksiğini nasik elde edecekler shanks abimiz burda devreye girecek mi yol gösterici olarak ?
Bunun dışında Wano'nun birkaç adadan oluştuğuna ve her bir adanın bir element üzerinde (ateş, su vs.) hakimiyet kurduğuna dair teoriler var. Zoro her adada biraz takılsa çok şey öğrenir.
Robin Wano'da kitabeler hakkında çok şey öğrenebilir (burda yazıtların bulunduğunu düşündüğüm için).
Nami hava/rüzgar halkının yanında birkaç şey daha katabilir kendine.
Usopp samurayların Onur ve Ruhlarından etkilenerek denizcilerin en cesur savaşçısı olma yolunda kendine birşeyler katabilir.
Sanji de ateş halkının yanında yeni Şeyler öğrenebilir ki bu adamların içinden tanıdığımız biri var; Kinemon
Luffy'ye uyanış konusunda yardımcı olacak kişiler çıkabilir vs.
Aslında baktığın zaman, bu ada-element olayı tutarsa sanki Wano bizimkilerin eğitim yapması için özellikle oluşturulmuş bir yer gibi. Çünkü hemen herkes için öğrenecek bir şey olur bu durumda