Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İfade Özgürlüğü Her Eylemi Kapsar mı?

İfade Özgürlüğü her eylemi kapsar mı?

• Evet kapsar

Kullanılan: 20 16.8%
  • Hayır kapsamaz

Kullanılan: 39 32.8%
  • İfade özgürlüğü bile olsa sınırları olmalıdır

Kullanılan: 47 39.5%
  • Şiddet yoksa suç da yoktur

Kullanılan: 13 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    119
Her eylemi kapsar ama aynı zamanda başka insanlar o ifadeyi aptalca bulduklarında bunu belirtme hakkı da ifade özgürlüğüne girer. Önemli olan ve dikkate alınması gereken şey budur. Ayrıca bunun sınırlarının geniş tutulması gerektiği kanaatindeyim. Ama nefret suçu hüüüğğğğ ama alındım gücendim hüğğğğğğ.... Böyle en ufak laf edildiğinde mızıkçılık yapıp "hühühüh örtmene söylicem" diyen ortaokul bebesi zihniyetli tipler yüzünden kimse bir şey diyemez hale geldi.
Politik doğrucu tayfa at ağızlı sjw tim özellikle Amerika'da bu işin bokunu çıkarmış vaziyette. Leş bir komedi sahnesine döndü dünya ne azından derdi olmayıp dert arayan gelişmiş memleketlerde diyelim. Böyle mallıklar gtün rahata ve feraha alışmadıkça ortaya çıkmaz çünkü. Transfobik hüüü cinsiyet belirliyorlar hüü bana she dedi hüüü zenci neden kötü zenci neden iyi zenci neden zenci hüüü

Avatarlarına gömseydi basardım like'a direkt ama bu mevzuyu bilmiyorum. Olayın altyapısı bende yok gay olmayan ölsün falan mı yazdın lan
Turkishmusic.org sitesindeki sezen aksu tartışmasında adamın biri bi anda gelip atarlı bir soru sorar ve o soru büyüyüp büyüyüp İnternet tarihindeki en eski ve en ünlü kavgalardan biri haline gelir.

Burada da Euron tartışmada yokken bir anda öyle sert bir giriş yapınca forumda aynı etkiyi uyandırmıştı. Ben o yüzden gülmüştüm.

Ama her şeye alınan duygusal Alpa'nın yorumuna da gülücük atarak hata etmişiz. Affet bizi Vintage, kandırıldık...

Arkadaşlar ifade özgürlüğü denen şey avrupa ve ameikada politik bir mevzudur. İsvaç kuran yakarken finlandiya öyle şey olmaz diyorsa burada ikilik vardır. Hiçbir yapı ifade özgürlüğünü işine gelmediği noktada savunmaz. Avrupada Ermeni soykırımı yoktur demek hapis sebebi. Abd de komünist olmak yasak. Ne ifadesi ne özgürlüğü?

Arkadaşlar ifade özgürlüğü denen şey avrupa ve ameikada politik bir mevzudur. İsvaç kuran yakarken finlandiya öyle şey olmaz diyorsa burada ikilik vardır. Hiçbir yapı ifade özgürlüğünü işine gelmediği noktada savunmaz. Avrupada Ermeni soykırımı yoktur demek hapis sebebi. Abd de komünist olmak yasak. Ne ifadesi ne özgürlüğü?
Sen ameriga ve evrüpayı bırak da genel olarak senin fikrin ne bu konuda onu söyle

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık