Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İfade Özgürlüğü Her Eylemi Kapsar mı?

İfade Özgürlüğü her eylemi kapsar mı?

• Evet kapsar

Kullanılan: 20 16.8%
  • Hayır kapsamaz

Kullanılan: 39 32.8%
  • İfade özgürlüğü bile olsa sınırları olmalıdır

Kullanılan: 47 39.5%
  • Şiddet yoksa suç da yoktur

Kullanılan: 13 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    119
Belki aptalca bir şey söyliyecem.

Sizce ''İfade özgürlüğü aptalcadır.'' cümlesi bir paradoksa neden olur mu?

Yani şimdi bu lafı söyleyen kişi ifade özgürlüğüne karşı ama söylediği lafta kendi ifadesi ve bunu özgürce söyliyebiliyor.

Öyle durduk yere aklıma geldi pekte üzerine düşünmedim bu yazdığımın.
özgürlüğün aptalca olmadığını kimse söylemedi

İfade özgürlüğü demiştim ama... Bilemiyorum...
hm. bak mesela ben başkasının görüşüne aptalca demenin bi sorun olmadığını söylemiştim, sonra birisi geldi buna aptalca dedi. yani o da benim görüşümü kabul ederek aynı yöntemi kabul etmesine rağmen kullandığı yönteme aptalca demiş oldu. yani görüşlerle bi sistem çürütülmez ön koşullarla çürütülür. ifade özgürlüğünün aptalca olması bi görüştür durum değildir.

hm. bak mesela ben başkasının görüşüne aptalca demenin bi sorun olmadığını söylemiştim, sonra birisi geldi buna aptalca dedi. yani o da benim görüşümü kabul ederek aynı yöntemi kabul etmesine rağmen kullandığı yönteme aptalca demiş oldu. yani görüşlerle bi sistem çürütülmez ön koşullarla çürütülür. ifade özgürlüğünün aptalca olması bi görüştür durum değildir.
Benim yerime düşündüğün için teşekkür ederim.

Her eylemi kapsar ama aynı zamanda başka insanlar o ifadeyi aptalca bulduklarında bunu belirtme hakkı da ifade özgürlüğüne girer. Önemli olan ve dikkate alınması gereken şey budur. Ayrıca bunun sınırlarının geniş tutulması gerektiği kanaatindeyim. Ama nefret suçu hüüüğğğğ ama alındım gücendim hüğğğğğğ.... Böyle en ufak laf edildiğinde mızıkçılık yapıp "hühühüh örtmene söylicem" diyen ortaokul bebesi zihniyetli tipler yüzünden kimse bir şey diyemez hale geldi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık