Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İfade Özgürlüğü Her Eylemi Kapsar mı?

İfade Özgürlüğü her eylemi kapsar mı?

• Evet kapsar

Kullanılan: 20 16.8%
  • Hayır kapsamaz

Kullanılan: 39 32.8%
  • İfade özgürlüğü bile olsa sınırları olmalıdır

Kullanılan: 47 39.5%
  • Şiddet yoksa suç da yoktur

Kullanılan: 13 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    119
Kapsar ama bu kişiyi cezai yaptırımdan koruyacal bir şey değildir. İfade ettiğin şey suç oluşturuyorsa sonucuna da katlanırsın.
İfade etmekte özgürsen nasıl suç oluyor ki?

senin dedigin gibi psikolojik siddet, duygusal siddet diye bisey yok diyorum. kutsalini bireysel yasa diyorum.
Bunu bir açsana. Buna dayanağın ne merak ediyorum. Ömrümde birine hiç bu kadar şiddetli katılmama hissetmemiştim.

Niye psikoljik şiddet duygusal şiddet yok mu?
Ya Alpamis lafla sözle inciniyorsan ya da senin için kutsal olan şeyler neyse kutsalılarinin kutsallıklarinin azalacağını falan düşünüyorsun bunlar senin kendi kişisel problemlerin.
Ben Güneydoğuluyum. Allah kitap ve feristaha sövmenin normal olduğu coğrafyalardan geliyorum. İnançlı insanlar sinirlenince catira patira birbirlerine dini sövüyorlar. Bunlar bölgesel şeyler.
Sen dediğim gibi lafla sözle incinen bir tipsen al eline palayı gir kitlelerin arasına ne diyeyim

Gaylere
Sen de cinselliğini bireysel yaşa birileri sana laf edince kafana takma bireysel ol der gibi bir şey bu yav xD
bu konu acilmadan once bana milletin bununla gelecegini biliyordum bu yeni bisey degil herkes hep bir agizdan aynı seyi soyleyebilir. ben esit yurttaslik hakki arayan bir bireyim. toplumda algilari ve fikirleri degisitrmek ugruna tabii ki de ugrasacagim. birisi "gayler evlenemesin" dediginde illaki kendimi savunacagim. bunlar aynı sey degil. kimseye de fikrini belirtemez demiyorum ztn.

anti lgbt yuruyuslerinin de hak oldugunu savunuyorum.

kuran yakma da bir hak. kimseye zarari yok.

X kimliğine sahip kişiler öldürülmelidir diye bir düşünceni ifade etmenle, bu ifaden sonucunda cezalandırılman ayrı şeyler.
Bunu ifade özgürlüğü olarak görenler cezalandırmıyor, cezalandıranlarsa bunu ifade özgürlüğü kapsamına almıyorlar yalnız. Kaçırdığın bir detay var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık