evet ben de kendimi savunabilirim?Ee tamam istediğini ifade edebilir o zaman.
evet ben de kendimi savunabilirim?Ee tamam istediğini ifade edebilir o zaman.
İfade etmekte özgürsen nasıl suç oluyor ki?Kapsar ama bu kişiyi cezai yaptırımdan koruyacal bir şey değildir. İfade ettiğin şey suç oluşturuyorsa sonucuna da katlanırsın.
Bunu bir açsana. Buna dayanağın ne merak ediyorum. Ömrümde birine hiç bu kadar şiddetli katılmama hissetmemiştim.senin dedigin gibi psikolojik siddet, duygusal siddet diye bisey yok diyorum. kutsalini bireysel yasa diyorum.
Ya Alpamis lafla sözle inciniyorsan ya da senin için kutsal olan şeyler neyse kutsalılarinin kutsallıklarinin azalacağını falan düşünüyorsun bunlar senin kendi kişisel problemlerin.Niye psikoljik şiddet duygusal şiddet yok mu?
Kendini savunmak derken?Savunulcak bir şey mi var?Sen değil misin herkes kendi kutsalını kendi yaşasın sevsin diyen?Adam senin kutsalını sevmiyor diye sen adamı yerden yere vuruyorsun.evet ben de kendimi savunabilirim?
bu konu acilmadan once bana milletin bununla gelecegini biliyordum bu yeni bisey degil herkes hep bir agizdan aynı seyi soyleyebilir. ben esit yurttaslik hakki arayan bir bireyim. toplumda algilari ve fikirleri degisitrmek ugruna tabii ki de ugrasacagim. birisi "gayler evlenemesin" dediginde illaki kendimi savunacagim. bunlar aynı sey degil. kimseye de fikrini belirtemez demiyorum ztn.Gaylere
Sen de cinselliğini bireysel yaşa birileri sana laf edince kafana takma bireysel ol der gibi bir şey bu yav xD
abicim lgbt bir kutsal degil.Kendini savunmak derken?Savunulcak bir şey mi var?Sen değil misin herkes kendi kutsalını kendi yaşasın sevsin diyen?Adam senin kutsalını sevmiyor diye sen adamı yerden yere vuruyorsun.
X kimliğine sahip kişiler öldürülmelidir diye bir düşünceni ifade etmenle, bu ifaden sonucunda cezalandırılman ayrı şeyler.İfade etmekte özgürsen nasıl suç oluyor ki?
Ne peki senin için merak ettim şimdi.abicim lgbt bir kutsal degil.
Bunu ifade özgürlüğü olarak görenler cezalandırmıyor, cezalandıranlarsa bunu ifade özgürlüğü kapsamına almıyorlar yalnız. Kaçırdığın bir detay var.X kimliğine sahip kişiler öldürülmelidir diye bir düşünceni ifade etmenle, bu ifaden sonucunda cezalandırılman ayrı şeyler.