Hayır İslam'a saldırmak bizim için ifade özgürlüğü değildir.Vücudumuzu kesmek gibi birşey.
Birden fazla tepki verme özelliği olsa bir 100 tane kahkaha basardım buraya.Gaylere laf edildiğinde niye laga luga yapıyon o zaman?
Laga luga edebilir canım. İfade özgürlüğünü kabul etmesi, o düşünceyi eleştiremeyeceği anlamına gelmez. İşin içine fiziksel şiddet girmediği sürece her türlü şiddeti suç olarak görmediği anlamına gelir.Gaylere laf edildiğinde niye laga luga yapıyon o zaman?
yalnız bu boyle savunulmaz.Ben de diyorum ki bu gibi ifadeler ifade özgürlüğüne giriyorsa fiziksel hasar veya öldürme de ifade özgürlüğüne girmeli. Arada hiçbir fark göremiyorum. Bazı insanlar için çünkü fiziksel hasardan daha ağır çünkü o ifade ile yapılan şeyler.
Hatta çoğu insan için bile bu böyle olabilir. Duygusal varlıklarız sonuçta.
yanlıs. ben tartısıyorum kendimi savunma özgürlügüm var. kaldi ki ben temel hak ve özgürlüklerimi elde etmeye calisan bir azinligim. ikisi ayni sey degil.Gaylere laf edildiğinde niye laga luga yapıyon o zaman?
cehalet mutluluktur. ozne olarak seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana <3Birden fazla tepki verme özelliği olsa bir 100 tane kahkaha basardım buraya.
Laga luga edebilir canım. İfade özgürlüğünü kabul etmesi, o düşünceyi eleştiremeyeceği anlamına gelmez. İşin içine fiziksel şiddet girmediği sürece her türlü şiddeti suç olarak görmediği anlamına gelir.
Sen bana bırak nasıl savunacağımı. Asıl anlatmak istediğini daha güzel açıkla. Çünkü ne anlatmak istediğini anlamadım.yalnız bu boyle savunulmaz.
herkes her yerde hayvansal gıda tuketirken vegan bireyler niye zarar görmüyor?
basitce kutsallarını bireysel olarak yasayamayi ogrenmeli herkes.
yanlıs. ben tartısıyorum kendimi savunma özgürlügüm var. kaldi ki ben temel hak ve özgürlüklerimi elde etmeye calisan bir azinligim. ikisi ayni sey degil.