Alpamis
Toriko da iş yapar.Gon'un büyük hali efsane yalnız.
Toriko da iş yapar.Gon'un büyük hali efsane yalnız.
Gon iyi yav. Mirai Nikki'deki elemanı görseniz bulduğunuz yerde kafasını duvara vura vura gebertmek istersiniz o derece.Arada gözünü karartmaları olmasa en nefret edilesi ana karakterlerde ilk beşe oynar. Tabii ki 1.sıra Reborn'un ana karakterinin olur.
Bence 1. belli.Arada gözünü karartmaları olmasa en nefret edilesi ana karakterlerde ilk beşe oynar. Tabii ki 1.sıra Reborn'un ana karakterinin olur.
Hisoka ve İlumiye acayip uyuzum ama Hisoka en çok oy alan karakterlerden olmuş. Çok ilginç ya forum ahalisiyle çok farklı bakıyoruz olaya zahir.Hisoka ilginç bir karakter ama pedofili sütü bozuk ya erekte oluyor yada arkalarına bakıyor o yüzden sevmem. Meruem ve Netero gözümde eşittir. Oyumu Netero reyize veriyorum.
Genel olarak Hisoka sevilen bir karakter sadece buraya özel değilHisoka ve İlumiye acayip uyuzum ama Hisoka en çok oy alan karakterlerden olmuş. Çok ilginç ya forum ahalisiyle çok farklı bakıyoruz olaya zahir.
Bende bir o kadar uyuzum herife ayrıca Ging'e de uyuzum Tek gerçek Kite. Kite fena karakter.Genel olarak Hisoka sevilen bir karakter sadece buraya özel değil
Bende bir o kadar uyuzum herife ayrıca Ging'e de uyuzum Tek gerçek Kite. Kite fena karakter.
Hisoka sadece psikopat dövüş düşkünü olsa sevilecek orjinal bir karakter ama resmen pedofili ben bu yüzden sevmem. İllumi ise seride ne yaptığını hiç anlamadım Zoldyck ailesinin üyesi olmaktan başka bir özelliği yoktu.Hisoka ve İlumiye acayip uyuzum ama Hisoka en çok oy alan karakterlerden olmuş. Çok ilginç ya forum ahalisiyle çok farklı bakıyoruz olaya zahir.
Hisoka sadece psikopat dövüş düşkünü olsa sevilecek orjinal bir karakter ama resmen pedofili ben bu yüzden sevmem. İllumi ise seride ne yaptığını hiç anlamadım Zoldyck ailesinin üyesi olmaktan başka bir özelliği yoktu.
Kimeralar doğan görünümlü şahin misali karakterler zati ya.Karıncalara madara oldu gül gibi karakterler ya