Chrollo gücünü Kurapika gibi beleşten kazanmadı. Kurapika birkaç ay zincir koklayıp yalayarak gücünü elde etti. Chrollo'nun yeteneği ise büyük soygun yaptıkça gelişiyor. Aslında Chrollo kurta klanının gözlerini çalarken yada mezatı soyarken para için yapmıyor. Gücünü upgrade etmek için başarılı soygun yapması gerekiyor. Mesela o ayraç yeteneğini sonradan kazandı. Chrollo ne kadar büyük soygun yaparsa anca öyle yeteneği gelişiyor. Dolayısıyla kurapika'ya göre çok daha mantıklı bir gelişimi var bana göre.
Gerçi ben ne kadar kıl olsamda Kurapikadan bile beleşçiler çıktı son sezonda.
Serideki en boş beleş karakter kurapikadır.
-Gözlerim kırmızı oldu çok güçlendim,
-Gözlerim kırmızı oldu, artık her alanda uzmanım,
-Gözlerim kırmızı oldu, hayaletlere karşı tanrıyım ama canım sıkıldı başkalarına da kullanıyorum bu yetenekleri.
-Gözlerim kırmızı oldu fiziki olarak 20 kişiyi dövüp patates edecek hale geldim öfkemi kontrol edemiyorum argghhh!
Naruto serisinde sasuke ve sharingan sıçmığı neyse bunda da kurapika sıçmığı odur. Kurapika sadece ırkından dolayı güçlüdür, başka hiç bir şey yok. Bedel ödemek yok bir şey yok.
Nenemi astılar, babamı öldürdüler, intikam alacağıum gözleri toplıcam! Gözleri toplicam! GÖÖÖÖZZ! ARGGHH İNTİKAM!
Olm git 5 tane kadın bul evlen de bari ırkını geliştir. Bunun dedesi atası bile diyor ki insanlar bizi sürdüler, insanlar bunları neden sürmüşler çünkü bunlarda öfke kontrol sorunu var milleti katlediyorlar büyük ihtimalle gözleri kırmızı olunca.