teşekkür ederim bilgi için.420'ye kadarki bölümlerin yayımlanmaya hazır olduğunu söylemiş.
![]()
428'e kadarki taslak çizimler hazırmış.
teşekkür ederim bilgi için.420'ye kadarki bölümlerin yayımlanmaya hazır olduğunu söylemiş.
![]()
428'e kadarki taslak çizimler hazırmış.
Değil yakın zamanda, hiçbir zaman olmaz. Şöyle söyleyeyim daha Kara kıtaya varmadılar, hatta fazlalıkları indirecekleri boş bi ada var oraya da varmadılar. Kara kıtanın da sadece çok küçük bir bölümü keşfedilmiş. Don freecs denilen eleman sadece bir yarısını keşfedip yazmış. Onda da kıtanın içlerine fazla girmeyin diyordu sanırım. İç bölgeler ve diğer yarı hakkında hiç bilgi yok. Kara kıtada hepsi öldü tarzı bir hikaye yazılmayacaksa bu hikayenin bitme şansı yok. Bir de daha killua ile gon yok onlarda Kara kıtaya gelirdi tahminimce devamı yazılsa.O da güzel olur ama ben serinin tamamlanıp (Yakın zamanda olmaz sanırım) öyle başlamalarını isterim. Yeni sezon duyurusu geldiği gibi rewatch atmaya başlarım. Güncel takip ediyordum zamanında 2011 bölümlerini.![]()
Biraz araştırdım 411 için hxh fanlarına göre weekly shounen jumpta yer açılması bekleniyormuş, ne kadar doğru bilemiyorum. 8 Mart'ta jujutsu kaisen modulo final yapıyormuş. 1 hafta sonra hxh gelse 15 Mart gibi yayınlanır, 2 gün önceden malum ortamlara düşse 13 Martta piyasaya çıkar tahminen. Tabi bunlar söylenti.Adam 10 bölüm tamamladı. Yayınlanmasını bekliyoruz. 2 haftada 1 bölüm bile gelse yine iyi. Neyi bekliyorlar bilen var mı? Ya da ne zaman yayınlanacağını?
10 bölümden fazla biriktirdi diye biliyorum. 10 bölüm tamamen hazır ama 20 ye yakını çizdi sanıyorum.Adam 10 bölüm tamamladı. Yayınlanmasını bekliyoruz. 2 haftada 1 bölüm bile gelse yine iyi. Neyi bekliyorlar bilen var mı? Ya da ne zaman yayınlanacağını?
Şu an için bitenler sadece yeşil olanlar ki bu 10 bölümü tamamlaması 4-5 ay sürdü. 410 ise 2024 sonlarına doğru geldi. Yani 10 bölümün piyasaya çıkması 1,5 sene kadar sürdü. Açık yeşiller bitmek üzere, turuncular sadece eskiz şeklinde. Kırmızılar ise daha başlanılmamış. Bu süreci daha önceden biliyorum ben 420-430 arası togashi hızıyla en erken 2027 ortalarında gelir.10 bölümden fazla biriktirdi diye biliyorum. 10 bölüm tamamen hazır ama 20 ye yakını çizdi sanıyorum.![]()