Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Bu fotoğrafın üzerinden yirmi yıl geçmiştir belki. Adamın belki bu hayatla zerre ilgisi yoktur. Belki de o zamanlar evli bile değildir. Yani şu an gayet de deli toplu ama hasta bir adam olabilir.
Büyük ihtimalle hastalık durumlarından dolayı geçikiyordur. Ancak hxh kimera karıncaları arcında final verip bitirilmeliydi. Bu kadar iyi bişey gördükten sonrada devamının da iyi olmasını bekliyor insan

Büyük ihtimalle hastalık durumlarından dolayı geçikiyordur. Ancak hxh kimera karıncaları arcında final verip bitirilmeliydi. Bu kadar iyi bişey gördükten sonrada devamının da iyi olmasını bekliyor insan
Bu arcı sevdim ben esasında Kimera arcı da çok sevmeme rağmen. Fakat bunda animenin de muhteşem iş çıkarmasının etkisi var. İleride bu kadar iyi bir uyarlama alıp almayacağı şüpheli açıkçası. Dua edelim de madhouse yapsın yine. Belki hakkaniyetli bir şey izleyebiliriz.

Bu serinin finalini Gon ve Ging'in birbiriyle görüşüp konuşması olarak düşünmek lazım. Güzel hoş seri çokça Shounen bundan kaynak alıp oluşturulmuş ama mangakası çakma devrimci tembelin teki, yok çalışma şartları yok curt diye isyan çıkarttı kendince sonra sakatım ben dedi çizmiyor. Karısı da zengin olmasa köpek gibi çizerdi de işte o evrende yaşamıyoruz. :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık