Bu arada 50 bölümde veraset savaşı çok rahat biter, Togashi belki kara kıtaya giriş yapmış bile olabilir.
Versaet savaşı 50 bölüm daha sürerse tadı kaçar zaten. Bi 20 bölüme falan Tarantino filmi gibi herkesin tuttuğunu indirmesi lazımBu arada 50 bölümde veraset savaşı çok rahat biter, Togashi belki kara kıtaya giriş yapmış bile olabilir.
Sadece prensler olsa haklısın, veraset savaşı derken Hisoka, Kurapika ve hayalet takımının işlenişini de dahil ettim.Versaet savaşı 50 bölüm daha sürerse tadı kaçar zaten. Bi 20 bölüme falan Tarantino filmi gibi herkesin tuttuğunu indirmesi lazım
Şuan 70 tane manga bölümü birikti, her 2 bölüm 1 anime bölümü eder. Şuan anime yapsalar ellerinde en az 35 bölümlük malzeme var. Bence yakında anime duyurusu gelir.Animenin bittiği yerden sonra bu seneye kadar toplamda 61 bölüm çıkartmıştı adam.50 bölüm hazırlıyorsa maşallah deriz..
Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama gelecekse kesinlikle düzgün yapılmalı,2011 yapımını aratmayacak bir şey olmalı kesinlikle.Son dönemde çıkan animeleri beğenemiyorum..Şuan 70 tane manga bölümü birikti, her 2 bölüm 1 anime bölümü eder. Şuan anime yapsalar ellerinde en az 35 bölümlük malzeme var. Bence yakında anime duyurusu gelir.