Fiziken güçten kastın eğer Uvogin ki Youpi'ninki gibiyse evet güçsüz sayılır. Fakat dediğin gibi nen yeteneği etkili olmalı aksi taktirde ben hissettiğimi söylim: Pariston 12 burçla başkanlık için toplandığında burçların hepsi yeri geldiğinde Paristona kızıp yeri geldiğinde kükrüyorlar ama içten içe Ging hariç hepsinin tırstığını hissettim. Bunun adı Paristonun bürokratik bir adam olup diğerlerinin konuşmaktan çekinmesinden ziyade salt güç olarak ağrlığını hissettirmesi olarak düşünüyorum. Ging gibi hiçbir şeyi umursamayan bir adamın Pariston ile uğraşmasıda cabası bence.Fiziken güçsüz olduğu düşünülüyordu insanlar tarafından sanırım. Tam hatırlamıyorum.
Ging de fiziksel olarak en güçlülerden olmadığını söylüyordu Pariston'un. Nen yeteneği çok etkili olmalı. Kesin garip bir yeteneği vardır. Oradan kurtarıyor olmalı.
Hem neteronun hem oğlunun adam 2 tarafı bir hallediyoryeteneği,zekası ve kurnazlığı ile alakalı bence yani yeteneğini zekasıyla birşeltirip kullanabiliyosa muazzamddır boşuna Netero onu yardımcısı yapmamıştır
Neteronun yardımcı yapma sebebi başkadır. Netero keyfine düşkün bir adamdır.Kendini zor durumlara şartlara sokmaya bayılır. Sırf eğlenmek için kendisi ile zıt fikirlere sahip olan birini yardımcısı yapmak istemiştir. Bu kişide Paristondur. Yani sadece eğlenmek amacıyla yardımcısı yapmıştır.yeteneği,zekası ve kurnazlığı ile alakalı bence yani yeteneğini zekasıyla birşeltirip kullanabiliyosa muazzamddır boşuna Netero onu yardımcısı yapmamıştır
Ging'in yokluğunda Pariston'u seçmiştir, gerçi Ging olsada kabul etmezdi yardımcılığı büyük ihtimalle.Yeteneği, zekası ve kurnazlığı ile alakalı bence. Yani yeteneğini zekasıyla birleştirip kullanabiliyosa muazzamdır. Boşuna Netero onu yardımcısı yapmamıştır.
Tamamda Neteroyu eğlendirmesi için güç değil tamamda Zekası olmalı sonuçta iki karakterde kurnaz onla yarışabilicek kapasitedeNeteronun yardımcı yapma sebebi başkadır. Netero keyfine düşkün bir adamdır.Kendini zor durumlara şartlara sokmaya bayılır. Sırf eğlenmek için kendisi ile zıt fikirlere sahip olan birini yardımcısı yapmak istemiştir. Bu kişide Paristondur. Yani sadece eğlenmek amacıyla yardımcısı yapmıştır.
Güç veya zeka gibi unsurlardan dolayı değil.
ya yardımcılık seçileceği zaman 1-2 gün içinde hemen seçilmediya büyük ihtimalle yokluğundan değil Ging kendisi istememiştir yardımcı olmayı yardımcılığı kabul etmiyorsa başkan olurken Pariston daha fazla çaba gösterirdi Ging için cemiuet işleri çok önemli değilGing'in yokluğunda Pariston'u seçmiştir, gerçi Ging olsada kabul etmezdi yardımcılığı büyük ihtimalle.
Buyur kardeş burdan okuyabilirsin http://webtoontr.com/_/hunter-x-hunter349 da a kadar okudumda devamını okuyabileceğimiz türkçe çeviri ekibi , sitesi vs. var mı ?