Feitan ve Zazan dövüşünü kıstas almak yanlış olur. Hayalet takımı Meteor Şehrine gittiklerinde kilisede ucubeye dönen ölüleri görünce bunu yapan karıncaları öyle kolay öldüreceklerini pek sanmam. Örümcek takımının uyelerinin kişilik ve karakterlerini ele almak lazım burada Öncelikle takıma yeni katilan Zoldyckimiz Kalluto ile başlayayım. Kalluto rakibini parça parça doğrayarak yok etti. Tek atabilirdi kolayca yada 2 3 hamle ile bitirebilirdi.HxH severler toplanın bir birşey danışacağım size sosyal medyada bir grupta birisiyyle bir konu hakkında tartışıyordum tartışma konusu şu HxH databooklarında karakterlerin güç değerleri sayı üzerinden verilmiş arkadaşımız bana Zazan'ın neden bu kadar aşşağıda olduğunu ve istese Pitou ile Youpi'yi yenebieceğini 2 si olmazsa kesinlikle Youpiden üstün olduğunu kendisinin böyle düşündüğünü belirtti sanırım Feitan ile Zazan Vs'sinde hızları çok fazla etkiledi arkadaşı ayrıyetten Knov karakterinin yeteneğinin mükemmel olduğunu Kral ile Neteroyu tekleyeceğini söyledi(bu arkadaş troll değil eminim) buraya kendimi haklı çıkarmaya gelmedim sadece neler düşündüğünüzü merak ediyorum ki ben tam tersini düşünüyorum.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Ki diğer üyelerde ayni şekilde acele etmeden rakipleriyle alay ederek yendiler. Feitanin gücü ise hasar aldıkça artan ki herifin ne denli psikopat olduğu ve gücünün ne denli büyük olduğunu "burada kalırsak hepimiz ölürüz" diyen Phinks açıkça belli etmektedir.
Zazan ise basit bir bölük komutanı bölük komutanlarının ara geçiş ürünü ve karakterlerin gücünü sergilemesi için guzel bir yemekteki baharatlardi.
Mangaka hayalet takımı vs zazan team yaparken
Kozasinda sakladığı hayalet takımının bazı üyelerinin güçlerini ortaya sermek istedi.
Mangaka kara kitaya gecmeden chrollo ve hisoka dövüşünü ortaya sermesi ileride bu karakterlerin tekrardan ortaya çıktığında ne oldu ne bitti. Oldu bittiye getirmemesidir.
(Op en çok elestirileri buradan aliyor zaten kim görmek istemezdi Akainu ve Aokijinin vs sinden 2 3 bölüm)
İleride bu karakterlerin gücünü ortaya serse kara kita da ki zaten orada envai cesit yeni seyler sunacaktir mangaka bilgi kirliligi olur.
Kısaca hayalet takimi vs zazan team örümcek takiminin uyelerinin gücünü gostermeleri icin varlardi.