Son anime bölümünden sonra dayanamayıp bi çırpıda okudum mangayı. Aslında sabırsızlanıp daha çok resimlerine bakıp geçtim denebilir.
@Visums Bana da Alluka'nın gücü biraz karışık geldi. Tam olarak şöyle olması lazım.
Alluka birisinden üç tane şey ister. Dilediği kişi hepsini yaparsa Alluka'nın ağzı ve gözleri kararır ve Nanika'ya döner. Bu kişinin istediği herhangi bir dileğini gerçekleştirecektir. Lakin bu yeteneğin bir handikapı var. Eğer Alluka'nın ilk üç isteğini yaparsan başarılı olursun ama dört kere yapamazsan imha edilirsin. (Hizmetçi kadına olduğu gibi.) Üç kere yaptın ve dileğini diledin. Bu dileğin büyüklüğüne bağlı olarak Alluka'nın bir sonraki kişiden isteyeceği istekler daha zorlaşır. Milyoner olmayı dileyen kişiden sonraki kişiden "beynini verir misin?" tarzı istekleri olmuştu.
Killua kısmını tam anlamadım. Alluka da Nanika da Killua'yı seviyorlardı. Ondan Gon'u iyileştirdiler. (Koşulsuz mu oldu yoksa Killua'nın Alluka'ya "hep beraber olacağız" demesi sayesinde mi bilmiyorum.)
Unuttuğum bir kısım olursa düzenlerim.