Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Konudaki 10 mesajdan 5 tanesi çizimi kötü, çizimi kötü bilmem ne şöyle bilmem ne. Anladık arkadaşlar anladık çizim kötü

Adamın adı Mizuken değilmiş.:ehe: Bence animede verilen Mizuken ismi daha havalıydı ama Izunabi çok kötü durmuyor. Çizimleri beğendim ben.

Melody'yi harcamazlar umarım.

Adamın adı Mizuken değilmiş.:ehe: Bence animede verilen Mizuken ismi daha havalıydı ama Izunabi çok kötü durmuyor. Çizimleri beğendim ben.

Melody'yi harcamazlar umarım.
Baya karakter gidiyor Kara Kıta'ya. Örümcekler de gelir herhalde.

Kara Kıta'nın gücü ve aralarındaki olası savaşlar bana sanki çok adam harcatacakmış gibi geliyor. Özellikle de güçlü karakterlerden

Örneğin Kurapika'nın ekibinden güçsüz biri ölse pek bir şey olmaz. Ama Bisküvi ablamız ölürse Kara Kıta'nın gücü övülmüş olur. :/

Baya karakter gidiyor Kara Kıta'ya. Örümcekler de gelir herhalde.

Kara Kıta'nın gücü ve aralarındaki olası savaşlar bana sanki çok adam harcatacakmış gibi geliyor. Özellikle de güçlü karakterlerden

Örneğin Kurapika'nın ekibinden güçsüz biri ölse pek bir şey olmaz. Ama Bisküvi ablamız ölürse Kara Kıta'nın gücü övülmüş olur. :/
Şu göz kolleksiyonu yapan prensin telefonda konuştuğu kişi bir kadının sırtına örümcek dövmesi yapıyordu diye hatırlıyorum.

Şu göz kolleksiyonu yapan prensin telefonda konuştuğu kişi bir kadının sırtına örümcek dövmesi yapıyordu diye hatırlıyorum.
Bu sayfa ve bir sonraki sayfa.
http://oku.mangaframe.com/read/hunter_x_hunter/tr/0/348/page/10

Tam anlamadım dövme yapılan kadın yanında. Yani o kadın yeni üye. Ama dövme sanki tam belli değil.
Telefonda da o kadının o hali var. Burasını tam çözemedim.

Zaten iyi müttefiklerimiz var diyor devamında adamlarıyla konuşurken. Herhalde müttefiklerden biri de örümcekler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık