Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Kral ne buluyorsunuz cidden anlamıyorum. Tutarlı seri ama iştee....
Dalga geçiyorum herkese hitap etmeyebilir. Ama One Piece gibi ya da Gintama gibi duygusal bir bağım olmamasına ve öne yargılarla başlamama rağmen kendi türünde en iyisi olduğunu ve diğer popüler serilerden açık ara iyi olduğunu düşünüyorum

Bu kalitedeki en önemli pay elbette animenin. Sadece müzikleri bile bana göre çoğu serinin çok önünde.

Kusurları var mı elbette var. Mesela Kurapila erkek değil diyenlerin ağzına Togashi fırıncı küreği ile vurmuyor. Tam tersine hoşuna gidiyordur kesin : |

Dalga geçiyorum herkese hitap etmeyebilir. Ama One Piece gibi ya da Gintama gibi duygusal bir bağım olmamasına ve öne yargılarla başlamama rağmen kendi türünde en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ve diğer popüler serilerden açık ara iyi olduğunu düşünüyorum

Bu kalitedeki en önemli pay elbette animenin. Sadece müzikleri bile bana göre çoğu serinin çok önünde.

Kusurları var mı elbette var. Mesela Kurapila erkek değil diyenlerin ağzına Togashi fırıncı küreği ile vurmuyor. Tam tersine hoşuna gidiyordur kesin : |
Animenin müzikleri sahneler ile çok uyumlu, ilk izlediğimde hayran kalmıştım. Zaten klasik müzik seviyorum üzerine HxH'a çok yakışıyor.

Dalga geçiyorum herkese hitap etmeyebilir. Ama One Piece gibi ya da Gintama gibi duygusal bir bağım olmamasına ve öne yargılarla başlamama rağmen kendi türünde en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ve diğer popüler serilerden açık ara iyi olduğunu düşünüyorum

Biri gintamayla hxh mı karşılaştırdı

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık