Yok Reddit'ten buldum. Ben Çincesini alıyorum da daha çıkmadı burada. Zengin dediğin @artyomdh gibi olur. Adam forma dağıtıyor foruma.Adam gitmiş Japonya'daki basılı halini satın almış direkt. Birde bana zengin diyordun @carpe d. em
Yok Reddit'ten buldum. Ben Çincesini alıyorum da daha çıkmadı burada. Zengin dediğin @artyomdh gibi olur. Adam forma dağıtıyor foruma.Adam gitmiş Japonya'daki basılı halini satın almış direkt. Birde bana zengin diyordun @carpe d. em
Adamın diğer sayfayı çizdiğinden bile haberi yoktur, gelmiş ne övüyor burada.Kitabın basılı versiyonunda sayfanın diğer yüzündeki Kuroro'nun orta panele cuk diye oturması... Oda yapsa twitter çalkalanmıştı dahi diye.
Çizemiyorsun artık kabul et. Lego'dan paralar yattıysa PS5 Pro gönder acil.Adamın diğer sayfayı çizdiğinden bile haberi yoktur, gelmiş ne övüyor burada.
PS5'i de lego olarak yollamışlar, tufaya geldik.Çizemiyorsun artık kabul et. Lego'dan paralar yattıysa PS5 Pro gönder acil.
Şu arc bitince baştan sona bir animeye uyarlasınlar acilen.Togashi Reis 420'ye kadar taslak tamamladı.Yıl sonuna kadar 430'a gelmeyi hedefliyor.Toplamda 30 bölüm.Anime sonrası manganın yarısı kadar.
Hayata tutunmak için birkaç sebepten biri.Şu arc bitince baştan sona bir animeye uyarlasınlar acilen.
30 bölümde kara kıta bitmez ama prens meselesi bitebilir. Prens meselesi uzasa bile Fake Kara kıtaya vararırlar.Togashi Reis 420'ye kadar taslak tamamladı.Yıl sonuna kadar 430'a gelmeyi hedefliyor.Toplamda 30 bölüm.Anime sonrası manganın yarısı kadar.
Eğer bu arcı kafasında son arc diye belirlemişse uzun tutabilir.Ama kara kıta için kafasında bir şey varsa fake kara kıtaya varılınca bu arcı bitirir gibi.30 bölümde kara kıta bitmez ama prens meselesi bitebilir. Prens meselesi uzasa bile Fake Kara kıtaya vararırlar.