Hikaye ve karakterler bir kenera bu mangadaki nen sistemi bir mangada görüp görebileceğin en iyi güç sistemidir.En iyi shounen manga diyorlar doğruluğu varmıdır? Okuma fırsatım hiç olmadı.
Hikaye ve karakterler bir kenera bu mangadaki nen sistemi bir mangada görüp görebileceğin en iyi güç sistemidir.En iyi shounen manga diyorlar doğruluğu varmıdır? Okuma fırsatım hiç olmadı.
Şöyle söylim, öğrenciler yaz tatilinde kitap okuma ödevleri yerine HxH mangası okuyorlar : ))Çok yazı var muhabbetini duymuştum kafa karıştırıyor mu bu veya sıkılma durumu oluyormu
One Piecen sonra. Böyle detaylı şekilde izaha giden bir animeyi izlemek şaşırtmıştı.Hikaye ve karakterler bir kenera bu mangadaki nen sistemi bir mangada görüp görebileceğin en iyi güç sistemidir.
2011 animesini izle hocam. Tabii bence.Arkadaşlar seriyi hiç okumadım, izlemedim. HxH'ı herkesin övdüğünü görüyorum bu aralar zamanım var sizce okumalımıyım veya izlemelimiyim. Her iki seçenek içinde düzgün türkçe çevrili site önerir misiniz.
Hangi siteyi önerirsin.One Piecen sonra. Böyle detaylı şekilde izaha giden bir animeyi izlemek şaşırtmıştı.
Death Note kurallarımı okuyoruz bu nedir demiştim. Bu yüzden ayrıca hoşuma gitmişti. : ))
2011 animesini izle hocam. Tabii bence.
Çok yazı var muhabbetini duymuştum kafa karıştırıyor mu bu veya sıkılma durumu oluyormu
Valla en iyisite, oynatıcılarından içerik kaldırılmamış ve donmayan sitedir.Hangi siteyi önerirsin.
Saol teşekkür ederim op ve Monster dışında anime izlemedim ondan pek bilgim yok kusuruma bakma yordum seni.Valla en iyisite, oynatıcılarından içerik kaldırılmamış ve donmayan sitedir.
Bunun için de denemek lazım. Animeye göre değişir. Tr anime veya Türkanime ikisinden birinde rast gele deneyebilirsin
Est. hocam.Saol teşekkür ederim op ve Monster dışında anime izlemedim ondan pek bilgim yok kusuruma bakma yordum seni.
Ne güzel tertemiz anlatıyor üstat. Gege adlı ergen irisi bir ara buna özenip uzun uzun yetenek anlatma hevesine kapılmıştı, komplike gözüksün diye kasmaktan ne anlattığını kendi bile anlamıyordu.Arada böyle patlatıyor. Kararını sen ver.