Hayır. Manga demek istedim.Manga mı ? kitap demek istedin herhalde. Bu arctan önce hisoka vs chrollo olacak orası aşırı kafa karıştırabilir
Hayır. Manga demek istedim.Manga mı ? kitap demek istedin herhalde. Bu arctan önce hisoka vs chrollo olacak orası aşırı kafa karıştırabilir
Bayılıyorum uzun uzun detaylara girilmesine çünkü diğer shounenlerin aksine evrenine zarar vermek yerine güzel güzel işliyip büyütüyor evreni tıpkı bir seinen havasında hxhnin bu karma yapısına bayılıyorum düz shounen olsaydı hiç çekilmezdiMangadaki uzun yazılar beni hiç rahatsız etmiyor. Hatta detayları düşünmüş olması ve bunları veriyor olması daha bile hoşuma gidiyor. Kısa kısa balon içi yazılar ile üstünkörü bir anlatım yapsa, 10 gün savaştılar biri kolunu kaybetti biri göğsünden yaralandı falan diyip geçse o zaman çöpten ne farkı kalır ki.
Ben Kara Kıta'yı görebileceğimizi pek sanmıyorum, en azından yakın zamanda.gemiden adaya geçmesi kaç chapter sürer sence ?
Kuroro vs Kizaru Hisoka vs Seraphim'ler demek istedin herhalde.Haftaya dovusler simddien belli sanırım . Kizaru vs Zoro ile Luffy vs Seraphimler .
Kizaru olayina sadece giriştw yapabilir bir kaç panel ile ...
Böyle şerefsiz heriflerin doğuştan yetenekli tasarlanmasına gıcık oluyorum. Hiçbir animede ya da filmde bu tipler yaptıklarının bedelini ödemezler. Çok kolay şekilde güçlenirler, millete hayatı zindan ederler sonunda da ölürler biter.Ara vermeden bir Tserridench görmemiz gerekiyor ya. Şu adamın daha güçlü ve kudretli haliyle 1-2 sayfa görsek. Bulunduğu her sayı ayrı bir keyif.
uupps yanlış yere yazmışımKuroro vs Kizaru Hisoka vs Seraphim'ler demek istedin herhalde.