Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Bu haftaki mangaka yorumunda Togashi, "Şu an görmüş olduğunuz bölümler ve diğer yazmayı bitirdiğim 30 bölüm 4 yıl önce yazıldılar, hepsini çizmek için sabırsızlanıyorum." diyor.

İşin özü, 4 yıl önce gerçekten yazıp düşünüyormuş hala, sağlık sorunları yüzünden geçirmemiş.

Son düzenleme:
Ben de şaşırıyordum bu adam bunca yıl bekleyip hiçbir kopukluk hissettirmeden kadığı yerden devam etmeyi nasıl başarmış diye. Meğer eski yazdıklarını yayınlamış.
Sağlık sorunu olan mangakalar neden çizimleri başkasına devredip sadece yazmaya odaklanmıyor acaba? Hiçbir bölüm çıkarmamaktansa içine tam olarak sinmeyen çizimlerle kendi hikayeni anlatmak yetmiyor mu?

Manga son sayfa

Bu son sayfada 3 kişi haricinde tüm karakterlerin ismi veya çizimleri belirgin bir şekilde gösterildi.
Yukarı Taraf
Paku - Shalnark'a benziyor ama tam çıkaramadım - Franklin - Nobunaga
Alt Taraf
Omakaga'ye benziyor çıkartamadım - Bu da Feitan'a benziyor - Uvogin

Kaçırdığım bir yer mi var yoksa bir yerlerde bu karakterler yazıldı mı göremedim.

Manga son sayfa

Bu son sayfada 3 kişi haricinde tüm karakterlerin ismi veya çizimleri belirgin bir şekilde gösterildi.
Yukarı Taraf
Paku - Shalnark'a benziyor ama tam çıkaramadım - Franklin - Nobunaga
Alt Taraf
Omakaga'ye benziyor çıkartamadım - Bu da Feitan'a benziyor - Uvogin

Kaçırdığım bir yer mi var yoksa bir yerlerde bu karakterler yazıldı mı göremedim.
Phinks yok. O nerede kim bilir. Omokage diye bir karakter olduğunu bilmiyordum. Şimdi öğrendim iyi oldu. İzleyecek bir filmim oldu.

Yorknew arkını tekrar izledim hakikaten çok güzel bir arkmış.Mangada şuan ki güncel bilgiler ile birlikte daha bir anlamlı oluyor örümcekler arasındaki bağlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık