Niye bıraktın ya? Başlarda biraz ağır gidiyor gibi ama benim için yine eğlencelidir sonrasında ise akıyor bayır aşağı.Seri iyi ondan eminim de 101. sefer başlayıp bırakmak istemiyorum.
Niye bıraktın ya? Başlarda biraz ağır gidiyor gibi ama benim için yine eğlencelidir sonrasında ise akıyor bayır aşağı.Seri iyi ondan eminim de 101. sefer başlayıp bırakmak istemiyorum.
o akma kısmına gelemeden ben bırakıyorum malesef. Yoksa seriinin çok iyi olduğunu biliyorum, bi taraftan da dursun bi köşede diyorum, sağlam bi serii arayışına girersem elimin altında bulunsun.Niye bıraktın ya? Başlarda biraz ağır gidiyor gibi ama benim için yine eğlencelidir sonrasında ise akıyor bayır aşağı.
Ben de Kurapika'nın gemideki maceralarından sıkılıp bırakmıştım. Yeni bölümler gelmeye başlayınca Chrollo ve Hisoka savaşının başından tekrardan okumaya başladım.Niye bıraktın ya? Başlarda biraz ağır gidiyor gibi ama benim için yine eğlencelidir sonrasında ise akıyor bayır aşağı.
Hisoka'nın İllumi ile ilgili planları vardı fakat Gon'un kimseye bir şey olmadan iyileşeceğini duyunca bundan vazgeçmişti. Bu planlarda intikam peşinde koşan Killua ve İllumi'yi görebilirdik ki bunun yerine intikam peşinde koşan bir hayalet takımını görmekteyiz. Kovalamaca oynamayı seviyor kısacası.Hisoka garip bir tip. Serideki en amaçsız karakter. Ne yapacağı en belli olmayan adam. Güçlü kişilerle dövüşmek öldürmek istiyorsa mesela tamah adasında razora meydan okuyabilirdi. Ya da illumi ile de birçok kez yanlız kaldı. Kalan hayalet takımı üyeleri zaten amaçsızca chrollo nun arkasını yaladığı için diğer hayalet takımı üyelerinden daha üstte bana göre ama çok abartılı bir gücü yok hisokanın şovları güzel.
Hisoka animede efsane giriş yapıyor. Avcılık sınavı olsun, sonrasında killua'nın yere çizdiği hisoka burada biz buradayız dediği sahne olsun ve korkutuculuğu olsun gerçekten iyi. Chrollo'ya yenilmesini doğal karşılıyorum. Chrollo denilen adam 1v2 Zoldyckleri tuttu bir süre. Ama kimera arcında gördük ki gerçekten ciddi güçleri yok hayalet takımının. Hisoka'nında eğer varlığını ve etkinliğini devam ettirecekse ciddi powerup alması lazım bence.Hisoka'nın İllumi ile ilgili planları vardı fakat Gon'un kimseye bir şey olmadan iyileşeceğini duyunca bundan vazgeçmişti. Bu planlarda intikam peşinde koşan Killua ve İllumi'yi görebilirdik ki bunun yerine intikam peşinde koşan bir hayalet takımını görmekteyiz. Kovalamaca oynamayı seviyor kısacası.
Razor olayında ise bir nen kovucu aradıkları için önceliğini Chrollo'ya verdiğini düşünüyorum. "O anda" Razor'a karşı bir ilgisi yoktu ama başka bir zaman, başka bir yerde bu değişir. Ayriyeten, her güçlüye de pas vermiyor. Burçlardan sadece Ging'e merak sarıyor veya Feitan gibi güçlü birisini değil de Chrollo'yu düşlüyor.
Çizmeye devam ediyor, diye biliyorum.Sadece 10 bölüm yayınlanacağa kesin mi devam etmicek mi yani sonra?