Bilmem söyleyiş tarzı öyle geldi banaOkumamış/izlememiş niye kalp krizi geçirsin
Bilmem söyleyiş tarzı öyle geldi banaOkumamış/izlememiş niye kalp krizi geçirsin
Net, resmi bir kaynak olmadıkça olmaz o iş. Birde 350-351 için kendi teorilerini sıralamış gibihttp://www.youthhealthmag.com/articles/40237/20160222/hunter-x-hunter-episode-350.htm
Boyle birsey gördüm doğru mudur acep ?
Mangasının çizimi kötü baştan sona okuyamazsın gözlerine yazık. Baştan sona türkçesi de yok sanırım bulamadım.Manga'sı okuyabilecegim bir yer varmi bastan sona dogru
?
Teşekkür ederim anime diyorsun yani tavsiyene uyacamMangasının çizimi kötü baştan sona okuyamazsın gözlerine yazık. Baştan sona türkçesi de yok sanırım bulamadım.
Evet. Animeyi izle. Kaldığı yerden mangaya geçersin. Zaten pek bir bölüm kalmıyor sonrasında. Çizimler de düzelmiş oluyor.Teşekkür ederim anime diyorsun yani tavsiyene uyacam
Umarım devam edeceğini söylerler.Shonen Jump +'da yayınlanmış bir sayfa. Ayrıntılı bilgi 19 Mart Cumartesi günü çıkacak olan Shonen Jump Sayı 16'da diyor. Umarım seri başlar tekrardan.
Ekli dosyayı görüntüle 115