Bende öyle hatırlıyorum sanki.Yanlış bilmiyorsam, Kara Balina gemisi burada yolcuğuna son verecek. V6 yetkilileri ve Avcılar, Morel'in getireceği bir gemi ile Kara Kıta'ya gidecekler.
Bende öyle hatırlıyorum sanki.Yanlış bilmiyorsam, Kara Balina gemisi burada yolcuğuna son verecek. V6 yetkilileri ve Avcılar, Morel'in getireceği bir gemi ile Kara Kıta'ya gidecekler.
Ging, Gon'a aurasında bir sıkıntı olmadığını, sadece normale döndüğünü söylüyordu. Benim anladığım, Gon'un sadece nen gözenekleri kapandı. Tekrar açmasının zor olacağını düşünmüyorum.Hocam zor ya kendini olgunlaştırdığı için nen yeteneğini nasıl geri kazanacak ki ?Artık Mitoyla birlikte sıradan bir hayat yaşayacak.
Ging, Gon'a aurasında bir sıkıntı olmadığını, sadece normale döndüğünü söylüyordu. Benim anladığım, Gon'un sadece nen gözenekleri kapandı. Tekrar açmasının zor olacağını düşünmüyorum.
Açıkçası Ging sonda ki lafları ile neyi ima ediyor bilmiyorum. Ama Kara Kıta'da nen kullanabilen bir Gon göreceğimize eminim.Yanlış biliyormuşum
1 sayfa kalmış, en azından istikrar var. Yorgun bu arada o çok belli, günde 1 sayfa bayağı yavaş. Buna da şükür diyelim.
Yok ama olduğu biliniyor.Hisoka gemide gösterilmiş miydi hiç?
Hisoka'yı gördüğümüz gün Chrollo'nun öldüğü gündür. Ölüsünü de lastik bir ağda sallandıracak.Hisoka gemide gösterilmiş miydi hiç?
Gizli özne gibi mübarek.Ne Leorio'su Kurapika'sı Killua'sı ya... Ana karakter belli