Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Bu arc öldürecek bence onu. Bunca yatırımın sebebi de biraz ondan gibi.
Ben bir soykırım bekliyorum bu heriften. Aşırı güçleniyor. Basit olacak ama bütün prensleri öldürüp Benjaminle bir vs atabilir. Onu da geçer. Kurapika korumacılık yapıyordu prenslere. Bir yerde karşılaşırlar. Bir şekilde artık bu adamın Kurta klanı gözlerine, o kafaya bağlanabilir.

Çok basit düşünüyorum ama ya da Kurapika dedektif modunda gezip bu herifin bu koleksiyonunu bulur. Örümcekler satmıştır bu elemana o gözleri ve kafayı ama satın alacak psikopatlık varsa Kurapika'yı görünce iyice dellenir bu. Kurapika ve bu adamın dövüşü kaçınılmaz geliyor bana. Bana göre bu arcın ana karakteri ve ana villaini Tserridench ve Kurapika. Tabi bu dövüş gemi arcı içinde gerçekleşip biter mi yoksa Kara Kıta'ya taşınır mı bilemem.

Örümceklerin şu an kendi hikayesi var. Yan karakterler gibiler biraz. Hisoka peşinde koşuyorlar. Belki Chrollo farklı şeylere dahil olursa bilemem.

Ben bir soykırım bekliyorum bu heriften. Aşırı güçleniyor. Basit olacak ama bütün prensleri öldürüp Benjaminle bir vs atabilir. Onu da geçer. Kurapika korumacılık yapıyordu prenslere. Bir yerde karşılaşırlar. Bir şekilde artık bu adamın Kurta klanı gözlerine, o kafaya bağlanabilir.

Çok basit düşünüyorum ama ya da Kurapika dedektif modunda gezip bu herifin bu koleksiyonunu bulur. Örümcekler satmıştır bu elemana o gözleri ve kafayı ama satın alacak psikopatlık varsa Kurapika'yı görünce iyice dellenir bu. Kurapika ve bu adamın dövüşü kaçınılmaz geliyor bana. Bana göre bu arcın ana karakteri ve ana villaini Tserridench ve Kurapika. Tabi bu dövüş gemi arcı içinde gerçekleşip biter mi yoksa Kara Kıta'ya taşınır mı bilemem.

Örümceklerin şu an kendi hikayesi var. Yan karakterler gibiler biraz. Hisoka peşinde koşuyorlar. Belki Chrollo farklı şeylere dahil olursa bilemem.
Kurapika vs Kansız Tserr
Hisoka vs Chrollo

Çifte final yapacak arc sonu bu dövüşlerle.

Beyond Netero, Pariston, Ging, Chrollo(muhtemel), Tserriednich, Gyro(muhtemel), Kurapika(muhtemel), 12 burçtan 1 kişi + hikayeye gemide dahil olabilecek 2 kişi desek bile 10 ediyor yav. Geminin dışına geldiğimizde Maha Zoldyck, Zigg Zoldyck gibi adamlar da var ki geçmişte kimlerin gelip geçtiği çok da konuşulmadı hikaye içinde. "Don't underestimate the human race" Dattebayo!!!!
Yenemezler demiyorum (ki bence hiçbiri yenemez) ama hiçbiri güçlü değildir Meruem'den. Netero bile değildi ki Meruem o savaşın üstüne misliyle güçlendi.

Yenemezler demiyorum (ki bence hiçbiri yenemez) ama hiçbiri güçlü değildir Meruem'den. Netero bile değildi ki Meruem o savaşın üstüne misliyle güçlendi.
:sapkali: ikimiz de savımızı verdik, gerisi Togashi'ye kalmış. Umarım eli değmişken, hiç yoktan bi' 50 bölüme tamamlar da ikimizin de düşüncelerimize dayanak bulabileceğimiz daha sağlam ipuçları olur. Son olarak şu videoyu bırakayım;
Beklentiyle alakalı biraz da. Five Threats ve Nanikavari yaratıklar hariç, güç sıralamasında, serinin top 10'unda Meruem'in olmayacağını düşünüyorum.
Alluka'nın gücünün açıklaması var mı? Mütehassis nen kullanıcısı denilebilir mi?
Kara Kıta yaratığı o. Onun dışında açıklama yapılmadı diye biliyorum.

Silva babasına eşittir muhtemelen, hadi en fazla 1 kademe üstün olsun. Zeno ise Netero'dan bahsederken her cümlesinde övüp "o her zaman benden üstündür" diyor.

Evrimleşerek, güç olarak kendini en azından 1.5 katına katladı ve savaş zekası olarak çok mükemmel bir potansiyeli vardı ama Netero'nun genç halini ele alırsak karşısında dahi duramazdı muhtemelen. Meruem'in son halinin -normal insanları dışarıda tutarsak- Kara Kıta ortalaması olduğunu düşünüyorum. Gemide gidenlerden hiç yoktan 7-8 tanesi bu ortalamanın baya üstündedir. Geri kalanlardan 5-10 tanesi potansiyel olarak ortalama veya ortalama üstü güçte olurlar muhtemelen.
Evet haklısın Zeno sık sık Netero için övgü dolu cümleler kurmuştur fakat ben güç bağlamında yapılan övgülerin Netero'nun prime halinin baz alınıp yapıldığını düşünüyorum açıkçası ama tabi yine de Silvia için daha güçlüdür çıkarımı net değil ben sadece Zeno ve Silvia'dan çok farklı ve etkileyici şeyler beklediğim için böyle bir tahminde buldum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık