Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Evet arkadaslar,yazari aciklama yapti. Hastaligi nedeniyle ara vermis oyun bagimliligi ile alakasi yokmus.Ayrica uzun zamandir ilgilenemedigi icin uzgunmus. 7/2 2016 tarihi belirterek calismalara basladigini manganin devam edeceini belirtmis. Kaynak atamiyorum teldeyim.Ancak arastirdiginizda bulabilirsiniz hayirli olsun
+1231231414124
Vay be yıllarca günahını almışız Togashi Sensei'in. O zaman gelsin kara kıta. Listelerde bir numara olmaya başlar yavaştan.

Evet arkadaslar,yazari aciklama yapti. Hastaligi nedeniyle ara vermis oyun bagimliligi ile alakasi yokmus.Ayrica uzun zamandir ilgilenemedigi icin uzgunmus. 7/2 2016 tarihi belirterek calismalara basladigini manganin devam edeceini belirtmis. Kaynak atamiyorum teldeyim.Ancak arastirdiginizda bulabilirsiniz hayirli olsun
:fool:

Geçen senede öyle diyerek 5-6 bölüm verdi gene ara :D yılda 5 bölüm fena değil Berserk ile yarışır :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık