Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Feitan deli eder deli önünü göremez Kurapika delik deşik olur :D ay bile olmaz Kurapika'dan.
Kurapika delireli çok oluyor birader, Feitan bu saatten sonra anca deli nedir, gücü necedir ders alır Kurapika'dan. O iş öyle köyünde bebesiyle oturan insanlara saldırıp aileleriyle işkence etmeye benzemez. Acıları biriktirmek de neymiş

Örümceklerin her biri artık Kurapika'nın nen yeteneğini biliyor, bunu da hesaba katmak lazım. Uvogin görünmez zincirlerden habersiz bir şekilde dövüşmüştü. Bunun bilincine vardığı anda zaten kazanma ihtimalinin kalmadığı bi durumun içine düşmüştü bile. Üyelerden herhangi biri şimdi Kurapika ile karşılaşsa, direkt Gyo kullanıp tetikte bir şekilde olaya girişirler. Kuroro Kurapika'yı net rencide eder diye düşünüyorum. Eski üyelerden Hisoka da Kurapika'dan üstün bir isim. Kalan üyelerden Phinks ve Feitan hiç boş adamlar değil. Kazanma ihtimalleri var. Nobunaga zaten Wanolu, acımaz keser geçer.

Örümceklerin her biri artık Kurapika'nın nen yeteneğini biliyor, bunu da hesaba katmak lazım. Uvogin görünmez zincirlerden habersiz bir şekilde dövüşmüştü. Bunun bilincine vardığı anda zaten kazanma ihtimalinin kalmadığı bi durumun içine düşmüştü bile. Üyelerden herhangi biri şimdi Kurapika ile karşılaşsa, direkt Gyo kullanıp tetikte bir şekilde olaya girişirler. Kuroro Kurapika'yı net rencide eder diye düşünüyorum. Eski üyelerden Hisoka da Kurapika'dan üstün bir isim. Kalan üyelerden Phinks ve Feitan hiç boş adamlar değil. Kazanma ihtimalleri var. Nobunaga zaten Wanolu, acımaz keser geçer.
Hafife alma Kurapikayı. Örümcek gördü mü fena patlatır yine. Yenilse bile yanında götürür. Toplu saldırırlarsa belki.

Phinks'in de yenme ihtimali var. Hisoka'yı hiç saymıyorum bile hala örümcek olsa da 2 şamarlar hayatı kararır sarının. Kurapika'yı boşver de Hisoka vs Kuroro round2 olsun ya...

Kurapika nın yeteneğinin üzerine ekstradan totoş şeyler çıkıyordu en son yavaş yavaş.
Örümceklerin yarısı gemiden çıkamayacak gibi zaten. Hisoka gizleniyor bir yerlerde hepsi tetikte. Mafya harekete geçti onlarla da çıkarları çalışabilir. İllumi zaten Hisoka ula bağ yapmış benim avıma salça olmayın diyip direkt örümcekler + Hisoka ile vs atmaya çalışabilir. 4. Prens var Chrollo ya takıntı yapabilir. Delikanlı bir prens vardı önce babasını sonra kendini öldürmeye çalışıyordu. Sonradan kral olup bu oyunu bitirmeye karar veriyordu. Az çok karakter gelişimi olan adaylardandı. Gemi çok karışırsa o sonlara kalırsa örümceklere sorun çıkarır.
Kanka bu arc Chrollo nun her numarasını görürüz bence çünkü gemiden sağ çıkacağını düşünmüyorum baya bir kişiyi öldürecek ama denizde ölürken görebiliriz Chrollo yu. Feitan la kızlar kurtulur. Kehanet gerçekleşir. Digerleridenin bir kısmı ölür

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık