Persona Non Grata 25 Kas 2021 #4,941 01746 dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Ah keşke devam etse
Persona Non Grata 28 Kas 2021 #4,943 Raizelbruh dedi ki: Satış duyurulunca bir an geri dönüyor sandım meğersem oyun geliyormuş. Genişletmek için tıkla ... Bu konuya her mesaj geldiğinde bende geri dönüyor sanıyorum ama malesef
Raizelbruh dedi ki: Satış duyurulunca bir an geri dönüyor sandım meğersem oyun geliyormuş. Genişletmek için tıkla ... Bu konuya her mesaj geldiğinde bende geri dönüyor sanıyorum ama malesef
AquaLi 27 Mar 2022 #4,944 Hiatus Chart Hiatus Chart hiatus-hiatus.github.io Yorumlardaki insanlara acı bari Togashi. Deli gibi bekleyenler var.
Hiatus Chart Hiatus Chart hiatus-hiatus.github.io Yorumlardaki insanlara acı bari Togashi. Deli gibi bekleyenler var.
artyomdh 28 Mar 2022 #4,948 Şu konu her sağa geldiğinde bir umut diye giriyorum ama hüsran oluyor yine Kara kıta muhabbetiyle o kadar da ilgim artmıştı ki seriye. Evreni genişlemişti, yeni karakterler gelmişti. Son arcta baya ilgi çekici ilerliyordu. :/
Şu konu her sağa geldiğinde bir umut diye giriyorum ama hüsran oluyor yine Kara kıta muhabbetiyle o kadar da ilgim artmıştı ki seriye. Evreni genişlemişti, yeni karakterler gelmişti. Son arcta baya ilgi çekici ilerliyordu. :/
Kuroro 28 Mar 2022 #4,949 Togashi dönmez daha. Dönse bile 1 cilt çıkarıp kaçacağını hepimiz biliyoruz.
Gümüş 28 Mar 2022 #4,950 Fazla naz aşık usandırır valla ne diyeyim. Jump'ın dinozorlarından biri olduğu için sınırsız kredisi var Toriyama gibi. Yoksa şimdiye kadar kıçına tekmeyi yemişti.
Fazla naz aşık usandırır valla ne diyeyim. Jump'ın dinozorlarından biri olduğu için sınırsız kredisi var Toriyama gibi. Yoksa şimdiye kadar kıçına tekmeyi yemişti.