Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Gemide yeni Meruem var. Tserriednich bir kaç bölüm içinde gemiyi kara kıtaya varmadan batıracak güce sahip olacağı için Chrollo, Hisoka, Illumi diğer örümcekler ya da Kurapika kalır mı ortada bakacağız
demedi deme eğer devam ettirirse seriyi hisoka prensle 1v1 atacak. (Beyblade deki ryuga misali)

Bu seriyi yetim bıraktığı için.
Şimdiye kadar yaptıkları bile teşekkür etmek için yeterli. Adam düzenli olarak sayı çıkarmak zorunda değil, kimseye öyle bir vaadi de olmadı. Yeterli motivasyonu olsa çoktan geri dönerdi. Yaşını başını almış, iyi de para kazanmıştır şimdiye dek. Sağlık sorunları falan da olduğu bilinen bir gerçek, ben olsam ben de çok kasmazdım. Oda gibi ofise tıkılıp doğru düzgün oksijen almayınca da Wano gibi saçma sapan arclar ortaya çıkıyor mesela. Manga çıkarmadı diye adamın alacaklısıymış gibi kin güdenler görüyorum garip geliyor açıkçası. Yeri gelmişken genel olarak konuşuyorum bu arada, üzerine alımma lütfen. Şimdiye dek yazdığı efsane arclar ile güzel zaman geçirmemizi sağlaması, bizi tanıştırdığı muhteşem karakterleri ve yarattığı evren bile, dünyadan göçüp gittiğinde ona teşekkür etmek için yeterli bir sebep bence. Öbür türlü, neredeyse bir kuruş bile vermeden eserleri ile harika vakit geçirdiğim bu adama nankörlük yapmış gibi hissederim.

@Kuroro Kurapikaya karşı böyle savunsan bir şansın belki olur :)
Hxh zaten şimdilik belli bir bitmişliğe sahip bence ya. Bir tek Kurapika kaldı ana karakter olarak işlenip de hedefini tam gerçekleştiremeyen. Eğer notları ve taslakları falan duruyorsa başkası da devam ettirse olur gibi geliyor bana. Yepyeni bir seri olarak bile çizilebilir şu karakıta bence. Fena da olmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık