Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Hatırladığım kadarıyla muhabbeti geçiyordu Kite, Gon ve Killua olmasa Pitou'dan kaçabilirdi diye.
O işin Kite övme tarafı. Tek karınca Pitou mu o alanda? Ayrıca Pitou hakkında ne biliniyor da bu söyleniyor? Ki benim hatırladığım gene Gon'ların kendi kendilerine gelin güvey olmaları bu muhabbet.
Tek sıçramasıyla kolunu alıyor adamın. Orada Gon'la Killua olmasa o kolu vermeyecek miydi? Yine verecekti.

Forumun Gon'a bu kadar sinirli olduğunu bilmiyordum :D :D
Kutsalımıza
laf etmeyecektiniz. :D

O işin Kite övme tarafı. Tek karınca Pitou mu o alanda? Ayrıca Pitou hakkında ne biliniyor da bu söyleniyor? Ki benim hatırladığım gene Gon'ların kendi kendilerine gelin güvey olmaları bu muhabbet.
Tek sıçramasıyla kolunu alıyor adamın. Orada Gon'la Killua olmasa o kolu vermeyecek miydi? Yine verecekti.

Kutsalımıza
ben birşey demedim yaw sadece Gon ve Kurapika yı kıyaslamak istiyorsak yaş faktörü ve 2 karakterin kişiliğine göre değerlendirmek gerekir onun dışında ben Kurapika yı severim :D

Sıkıntı olsa killua'yı orada bırakıp gitmezlerdi sanırım. Zeno göre göre kendin karar ver deyip bırakıp gidiyor, zeno'nun killua'yı zorla götürmek istese götürebileceğini düşünüyorum hele silva da oralarda takılıyorken hiçbir sıkıntı yaşamazdı. Çünkü killua'yı sonraki aile reisi olarak görüp ona göre hazırlamak istiyorlar.
Götürme mevzusunda doğru diyorsun da Killua'nın tercihlerine de mümkün mertebe saygı göstermek istiyorlar, sadece oyalamak için orda diye göz yumdular herhalde. Tecrübe kazanması falan. Morel ve Knov da zaten imha etmeden çok oyalama için sağlam yeteneklerdi.

Kutsalımıza
Pitounun kaç km eni var öldürmeyi kafasına koyarsa kite ın kaçma şansı yok.

Bebeklikten beri işkence içeren zorlu eğitimlerden geçerek yetişen Killua'nın içinde bu kadar aydınlık varken dümdüz köylü olan Gon'un içinde bu kadar karanlık olması her zaman ilginç gelmiştir bana. Gon ve Killua'nın aileleri değişse Killua'nın karakteri çok fazla değişmezdi muhtemelen ama Gon Kanjuro gibi psikopat ruh hastası biri olurdu bence. :s

Dediğin doğru anca sağlam bir kaçış yeteneğinin olup olmadığına göre değişir bu durum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık