Evet diyoruz.Yenemediği adamı kucaklarla ya da plot armorla yenenlere vs diyosunuz ama.
Evet diyoruz.Yenemediği adamı kucaklarla ya da plot armorla yenenlere vs diyosunuz ama.
Kite vs Pitou tam bi dövüş olarak görmedik ama benim gözümde Lucci ya da Katakuri dövüşünden öndedir. Ya da Finalde Netero ve Zeno'nun sahneye girdiği Netero'nun Pitou'yu şutladığı sahne.. O kadarcık aksiyon bile en iyi OP dövüşündne iyi bence. OP'un dövüşleri pek ilgimi çekmiyor zaten.Onlara vs diyende ne bileyim...
Togashi 1000 bölüm çizse yine eline verir bu çakma Japonun.1000 bölüm ile 300 bölüm karşılaştırılıyor dövüş açısından
Uzun zaman önce Reiper inde toriko konusunda buna benzer bir yorumu vardı.Kite vs Pitou tam bi dövüş olarak görmedik ama benim gözümde Lucci ya da Katakuri dövüşünden öndedir. Ya da Finalde Netero ve Zeno'nun sahneye girdiği Netero'nun Pitou'yu şutladığı sahne.. O kadarcık aksiyon bile en iyi OP dövüşündne iyi bence. OP'un dövüşleri pek ilgimi çekmiyor zaten.
Bu arada benden hepinize müjde.
Acun'un kızına HxH'yi gönderdim. Yaza kadar Acun ne yapar eder Togashi'yi ikna eder. Gerekirse tüm idolleri Togashi'nin önüne yığar. Bir şekilde serinin devamını görürüz. : )) Hadi hayırlısı.
Knov tırsa tırsa, ömürden ömür gide gide savaşa hazırlık yaptığı sahne de olabilir : ))Uzun zaman önce Reiper inde toriko konusunda buna benzer bir yorumu vardı.
O hangisi şu yakar top adam mı? Hatırlayamadım...Provakasyonlara gelmeyin arkadaşlar. Gon vs. Bombacı dövüşü bile One Piece'deki tüm dövüşlerden üstündür.
Sonuç:Kite vs Pitou tam bi dövüş olarak görmedik ama benim gözümde Lucci ya da Katakuri dövüşünden öndedir. Ya da Finalde Netero ve Zeno'nun sahneye girdiği Netero'nun Pitou'yu şutladığı sahne.. O kadarcık aksiyon bile en iyi OP dövüşündne iyi bence. OP'un dövüşleri pek ilgimi çekmiyor zaten.
Bu arada benden hepinize müjde.
Acun'un kızına HxH'yi gönderdim. Yaza kadar Acun ne yapar eder Togashi'yi ikna eder. Gerekirse tüm idolleri Togashi'nin önüne yığar. Bir şekilde serinin devamını görürüz. : )) Hadi hayırlısı.
Daha admın ismini bile hatırlamıyorsun...Provakasyonlara gelmeyin arkadaşlar. Gon vs. Bombacı dövüşü bile One Piece'deki tüm dövüşlerden üstündür.
Zoro'nun sümüklü suyu içip içmeyeceği bile daha gerilimlidir.Knov tırsa tırsa, ömürden ömür gide gide savaşa hazırlık yaptığı sahne de olabilir : ))
O gerilimden çok haz almıştım ben.