Adamım ya.Altın yürekli Leorio’yu tek geçerim.
Adamım ya.Altın yürekli Leorio’yu tek geçerim.
Yok kalbine bıçağı dayamış da tek peştoluğunda canından olur da he anam yedik.Kaldırmayacaklar var. Yinede bdsm zinciri mi, nenli yumruk mu desek hangisinin daha iyi olduğu gün gibi ortada.
Sordu. Haberi yoktu zaten.Sormadı di mi?
İyi yoksa baya baya yerden yere vuracaktım.Sordu. Haberi yoktu zaten.
Leorio gibi altın yürekli bir adama görüldü atıp duran bir ergen ya.Yok kalbine bıçağı dayamış da tek peştoluğunda canından olur da he anam yedik.
Nenli yumruk da pek iyi olmayabilir. @kekomancer İngilizcesini yazamıyorum ama Nenli F......, zincirden iyi midir sence? ?Kaldırmayacaklar var. Yinede bdsm zinciri mi, nenli yumruk mu desek hangisinin daha iyi olduğu gün gibi ortada.
Düşmanı Allah'ına kavuşturmanın en ideal yoludur.Nenli yumruk da pek iyi olmayabilir. @kekomancer İngilizcesini yazamıyorum ama Nenli F......, zincirden iyi midir sence? ?
Yoo değildi ya. D: Pouf mesela çok uçuk birisi değil, tam gücünde olmayan ve üstüne üstlük dövüşçü değilim diyen Morel bile alıyordu Pouf'u.Kral ve muhafızların içinde en güçsüz olan bile evrenin en güçlüsüne neredeyse denkti.
Bu böcekler midir karıncalar mıdır nedir,güç olarak evrende uçuk açmışlardı,bence değerlendirirken buna dikkat etmek gerek.