Chrollo'yu görünce şekilden şekile giren adam bu üçünü aynı yerde kendisiyle birlikte görse orgazm'dan vefat eder heralde.Ortamdaki nen seviyesi yüzünden Hisoka'nın alacağı yüz ifadesi müthiş olurdu.
Chrollo'yu görünce şekilden şekile giren adam bu üçünü aynı yerde kendisiyle birlikte görse orgazm'dan vefat eder heralde.Ortamdaki nen seviyesi yüzünden Hisoka'nın alacağı yüz ifadesi müthiş olurdu.
youpi daha güçlü değil miydi ? ben öyle hatırlıyorumTeknik olarak pitou örümceklerin hepsinden güçlü. Bariz güçlü olmadığı bir tek chrollo var. Pitou'yu tek yumrukla ezen gon uvogin'e neler yapmaz. Hem karıncaları hem de örümcekleri aradan çıkarır.
Pitou Chrollo'yu da indirir, bütün ortamı kazanmaya yönelik hazırlayıp, bütün avantajı elinde bulundurmasına rağmen Hisoka'yı temizlemeyi becerememiş Chrollo'yu tokat manyağı yapar: Gon "sınırsız" olarak adlandırılan potansiyelini kullanıp Pitou'yu indirdi, alluka popodan çıkması olmasa ölecekti. Millet Kral Muhafızlarını bayağı azımsıyor gördğüm kadarıyla. Pitou gibi analiz yeteneği aşırı yüksek biri boşuna üç buçuk atmıyor Gon benden Kral'a giderse çok büyük tehlike arzeder diye. Gon kendini savunmayarak, elini kolunu sallaya sallaya Netero'ya tehlike oluşturabilecek bir karakteri öyle böyle pataklamadı.Teknik olarak pitou örümceklerin hepsinden güçlü. Bariz güçlü olmadığı bir tek chrollo var. Pitou'yu tek yumrukla ezen gon uvogin'e neler yapmaz. Hem karıncaları hem de örümcekleri aradan çıkarır.
Youpi nenini en çöp kullanan aralarında, saf fiziksel güç olarak güçlü olabilir ama Pitou gibi bir nen ustasına karşı kazanabileceğini hiç sanmıyorum.youpi daha güçlü değil miydi ? ben öyle hatırlıyorum
Zeno ile Silva'dan bir cacık olmaz diyorsun yani? Çünkü Chrollo bunlar karşısında yaptıklarıyla hype almıştı en çok.Pitou Chrollo'yu da indirir, bütün ortamı kazanmaya yönelik hazırlayıp, bütün avantajı elinde bulundurmasına rağmen Hisoka'yı temizlemeyi becerememiş Chrollo'yu tokat manyağı yapar: Gon "sınırsız" olarak adlandırılan potansiyelini kullanıp Pitou'yu indirdi, alluka popodan çıkması olmasa ölecekti. Millet Kral Muhafızlarını bayağı azımsıyor gördğüm kadarıyla. Pitou gibi analiz yeteneği aşırı yüksek biri boşuna üç buçuk atmıyor Gon benden Kral'a giderse çok büyük tehlike arzeder diye. Gon kendini savunmayarak, elini kolunu sallaya sallaya Netero'ya tehlike oluşturabilecek bir karakteri öyle böyle pataklamadı.
Cacık olmaz niye diyeyim, Zeno değil miydi "1'e 1 kapışsak gene alırdım, ama öldürmeye çalışsan işler ilginçleşebilirdi" diyen. Aynı kalibrenin adamları bunlar. Pitou çok ayrı dünyanın yaratığı. Ayrıca HxH'de saf güçten yok kimin kimi nasıl counterladığı daha önemli.Zeno ile Silva'dan bir cacık olmaz diyorsun yani? Çünkü Chrollo bunlar karşısında yaptıklarıyla hype almıştı en çok.
Ne bileyim Chrollo sanki düşmanca bir tavır takınsa ikisini de yer gibi gelmişti bana. Ama şu da var Zeno ile Silva gittikten sonra da yere yapışmıştı. Chrollo biraz abartılıyor mu?Cacık olmaz niye diyeyim, Zeno değil miydi "1'e 1 kapışsak gene alırdım, ama öldürmeye çalışsan işler ilginçleşebilirdi" diyen. Aynı kalibrenin adamları bunlar. Pitou çok ayrı dünyanın yaratığı.
Nedense ben o havayı almamıştım şahsen. Konuşmaları da bunu destekler nitelikteydi bence. Arıca Zoldiklerin korkutucu olanları ara nesil değil, Maha ile Killua, o yüzden pek de şey etmemek lazım.Ne bileyim Chrollo sanki düşmanca bir tavır takınsa ikisini de yer gibi gelmişti bana. Ama şu da var Zeno ile Silva gittikten sonra da yere yapışmıştı. Chrollo biraz abartılıyor mu?
Youpi çok fazla değişim geçirebiliyor o geldi aklıma sanki savaş uzadıkça youpi'nin şansı daha fazla diye düşündüm.Youpi nenini en çöp kullanan aralarında, saf fiziksel güç olarak güçlü olabilir ama Pitou gibi bir nen ustasına karşı kazanabileceğini hiç sanmıyorum.
Çok belirsiz aslında Hunter X Hunter evreni.Nedense ben o havayı almamıştım şahsen. Konuşmaları da bunu destekler nitelikteydi bence. Arıca Zoldiklerin korkutucu olanları ara nesil değil, Maha ile Killua, o yüzden pek de şey etmemek lazım.
Chrollo bence ne abartılıyor ne de küçümseniyor, çok yetenekli ve akıllı bir Nen kullanıcısı, ama ne Ging eder ne de Netero.