Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Bu arada Kurapika efsuncu, diğerlerini yapabilse bile onun efsuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Birde diğerlerini belli oranda kullanabiliyor türler, esas olan kendi türü.
Nen testinde her türün kendine özgü hareketi var. Her nen türüne sahip birinin hepsini kapsayan bir şey yapması gerekir ki mütehassis bence buna işaret ediyor.
Ayrıca Kurapika'dan bahsetmiş olmam bireysel olarak onu öne sürmek istememden değil. Kurapika'nın bu yeteneği Kurta güçleri ile alakalı. Muhtemelen de Kurtalar kara kıtaya özgü. Oradan bir yerlerden bahsettiğin profilde biri çıkabileceğine delalet olarak görüyorum Kurapika'nın durumunu, o yüzden örnek verdim.
He her alanda en iyi bir karakter çıkar mı? Çıkmaz. Bu oldukça ucuz bir şey çünkü HunterxHunter'ı, One Piece'ten daha çok seviyor olmamızın sebebi de bu. Böyle ucuzluklara bel bağlanmıyor.

Oyun çıktı.

Bu seride en iyi avcı diye bir şey yok, yok öyle bir dünya.

En fazla kendi nen türünde en iyi olabilirsin diyelim, o da çok zor, hep daha iyisi çıkıyor ilerledikçe.

Çoğaltan,salgıç,idareci,dönüştürücü,efsuncu ve mütehassız

Hatta Gon'un nen türüne en dandiği bile diyebiliriz, türler arasında.

Korsan Kral gibi mutlak bir güç ve mevki yok gördüğümüz kadarıyla. İleride 6 türü de barındıran ve en iyisi olan bir karakter çıkar mı...serinin fikrine ters duruyor.
En iyi en güçlü anlamında değildi ya buradaki daha çok en kaliteli gibiydi bence.

Bu arada açıkçası Gon'un nen tipinin en iyisi olduğunu ama güçlenmek için en zor yol olduğunu düşünüyorum.

Bu seride tuvalette adam öldürülüyor. Tuvalette öldürülen adamın kesik kafasıyla adamın arkadaşı tuzağa düşürülüyor "eleman ne oluyor lan " derken o da öldürülüyor.
Shalnark Goku tarzı bir yere gidiyordu. Ayrıca fanların sevdiği bir karakterdi. Arada kaynadi gitti. 1 sayfada 2 antagonist gidiyor.

One Piece de ya da bir başka seride bunun muadili bir şey olamıyor. Bu kadar rahat çizgi dışına çıkabilen bir mangayı başka serilerle karşılaştırmasak olmaz mı artık ya?
İşte bu. Gereksiz karakterleri öldürmeyem kapağa koyam :oops:

En iyi en güçlü anlamında değildi ya buradaki daha çok en kaliteli gibiydi bence.

Bu arada açıkçası Gon'un nen tipinin en iyisi olduğunu ama güçlenmek için en zor yol olduğunu düşünüyorum.
Benim gördüğüm en iyi tür mütehassıs, az görülüyor olması da bir işaret. Özel ve bilinmez güçler çıkıyor.

Çoğaltan takoz bir tür geliyor bana, pata küte dövüşlerde iş yapar :D

Benim gördüğüm en iyi tür mütehassıs, az görülüyor olması da bir işaret. Özel ve bilinmez güçler çıkıyor.

Çoğaltan takoz bir tür geliyor bana, pata küte dövüşlerde iş yapar :D
Öyle ama Meruem bildiğin en güçlüsünden çoğaltan gibiydi. Çoğaltan olmadığını biliyorum ama Meruem salt fiziksel özelliklerde aşkın bir durumda olduğu için karşısında diger güçler anlamsız kalıyordu. Seride fiziksel yeteneklerde çok önemliydi. Yine aynısını Uvogin'de de görmüştük.

Oda ne kadar kuralcı takıntılı bir manyaksa bu adam da tam tersi aşırı kaotik. Hem çalışma tarzı hem serisi. Sadece serisi böyle olsaydı süper olacaktı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık