Üye silindi 6810
Ne zamana kadar çizer ama zamanı önemli200 bölüm daha çizer en az.
Ne zamana kadar çizer ama zamanı önemli200 bölüm daha çizer en az.
Aslında çizmez. Ya light novel tarzı yazar ya da animecilere yardımcı olur devamını öyle getirir. Bir ihtimal yanına çizecek birini alır ama sanmıyorum. Bütün bunlar devam ettirmek istediği sürece olabilecek şeyler tabi. Şeyine takmama ihtimali de var.Ne zamana kadar çizer ama zamanı önemli
Reis takılıyorum yaov. Çok istiyorsan erkek kabul ederim sorun yok. Ben zaten erkek sanıyordum. Burada birkaç yerde okuduğum şeyler fikrimi değiştirdi o kadar.Gider misin Roşi Mangaka erkek dese bile kadın diyecek halin var
Yaşlı başlı adamdı ama yani böyle ölmesi kötü olduGüçlü falan ama bi gözü toprağa bakıyordu zaten.
Ainimeden epey para kaldırmıştır. Eşide Sailor Moon'un yazarı. Kolay kolay bitmez parası.Ya olm yok mu bi anime şirketi falan şunun kafaya silah dayayıp zorla bölüm çizdirecek? Parası da mı bitmiyor nedir arkadaş
Sailor moon ney yav? 40 yıllık ay savaşçısı... Ah şimdiki gençlik :/Ainimeden epey para kaldırmıştır. Eşide Sailor Moon'un yazarı. Kolay kolay bitmez parası.
Meruem'den önce neteroydu şuan da en güçlü meruem.Bu serideki en güçlü kişi kim?