Cell ve Frieza birleştirip +Enelin kulak memelerinden arc bossu yapan adamadan ne beklersin ki.Togashi'nin Level E adlı eski mangasında Tserriednich benzeri bir karakter var, mangayı okumadığımdan aynı evren mi bilmiyorum.
Cell ve Frieza birleştirip +Enelin kulak memelerinden arc bossu yapan adamadan ne beklersin ki.Togashi'nin Level E adlı eski mangasında Tserriednich benzeri bir karakter var, mangayı okumadığımdan aynı evren mi bilmiyorum.
Bizim ulu aptal Prensimiz bir kere Hunter x Hunter' da gözükmüştü.Togashi'nin Level E adlı eski mangasında Tserriednich benzeri bir karakter var, mangayı okumadığımdan aynı evren mi bilmiyorum.
Bu arada Level E'yi kesinlikle izleyin. Efsane mini kısa bir seri. 5 kez izlemişimdir 1 yıl içerisinde.Bizim ulu aptal Prensimiz bir kere Hunter x Hunter' da gözükmüştü.
Hem paylaştığın ekteki adamla, Tserriednich alakası yok; ama o da Tserriednich kadar şerefsiz pislik biri.
Biscuit el alemin veledine ezilmez.Gon vs Pitou : ))
Ya da Biscuit mi demeliydim : ))
Birden fazla büyük ihtimalle.Bu yazarın bi sıkıntısı mı var?
Devam edecek tabi bea, koskoca evren işlenmemiş bir sürü konu karakter yazık günahtır yarıda bırakılırmı hiç