Üye silindi 6669
Neteroyla savaşmanın en büyük problemi 100 el budda onu aşamazsan kazanmazsın.Pitou Netero'dan fiziksel olarak güçlü olabilir hatta aurası da daha çok olabilir ama bir savaşta Netero'yu yenebilecegi bir performans gösteremez.
Neteroyla savaşmanın en büyük problemi 100 el budda onu aşamazsan kazanmazsın.Pitou Netero'dan fiziksel olarak güçlü olabilir hatta aurası da daha çok olabilir ama bir savaşta Netero'yu yenebilecegi bir performans gösteremez.
Meruem bile ancak o darbelerden binlerce yedikten sonra ritmi keşfedebilmişti. Pitou o kadar akıllı birisi de değil. Her ne kadar güçlü olsa da elbet o darbelere yenik düşecektir.Neteroyla savaşmanın en büyük problemi 100 el budda onu aşamazsan kazanmazsın.
Seri devam edecek mi!!!!! Ayda bir düşünüp duruyorum la bu seriyi
Pariston seçildikten sonra istifa edip, Cheadle'ye devretti. Bu arada at favla bekleyin. Geleceğin başkanı Leori'dur.şuan avcıların başkanı kim?
Başka adam yok muydu da hayvanat bahçesi tayfasından birini çıkardılar başkanPariston seçildikten sonra istifa edip, Cheadle'ye devretti. Bu arada at favla bekleyin. Geleceğin başkanı Leori'dur.
Adam değil; "BAYAN" diyeceksiniz! Bu arada Leorio has ve has başkandır.Başka adam yok muydu da hayvanat bahçesi tayfasından birini çıkardılar başkan
Doğrudur zaten çocuk diyorum ben de. 1999 versiyonunu izlemedim.Ben sonuna kadar Gon'un arkasındayım. 1999 serini izleyince, öfkesi daha çok anlaşılıyor. Gon bir çocuk. Yol boyunca anlam veremediği bir çok gerçekliklerle karşılaştı. Bu durum yaşadığı bir travmadan kaynaklı.
1999'da anlatılan bir çok detay 2011'de yoktu. Müzikler olsun çok efsane. Keşke remake yaparken bu detayları da ekleselerdi. Serinin Türkçe altyazılısı Atlas Çeviri diye bir youtube kanalından izleyebilirsin. Kanal paylaştığım ektedir:Doğrudur zaten çocuk diyorum ben de. 1999 versiyonunu izlemedim.
Yine de Pitou'nun Komugi'yi iyileştirdiğini görünce kendi kendine girdiği tripler, saçma salak bakışları bile yeter yahu.
Neyse az gidip Killua, Tako felan bakayım da kendime geleyim.