Hastadan çok oyun bağımlısı diye hatırlıyorum. Çok istese kendisi gibi iyi bir mangala olan eşine çizdirir.Kara Kıta'dan önce bir durak var oraya gelmemiz için bile en az 30 bölüm olur muhtemelen. Ki Oda gibi uzatsa 80 bölüme bile yayar.
Adam gerçekten hasta mı bilmiyorum hastadır muhtemelen ama istese birilerine çizdirir. Tam emin değilim ama kendisi ara vermişken başka bir manga için bir şey çizmişti sanki
Karınca ark'ı sayma mangada anime sonrası kısımlar, anime kısımlarına göre çok daha iyi. Hatta şu an işlenen son ark manganın en iyi arkı olma yolunda.Bence en iyi kısımlarını animeye vermişler zaten.Bundan sonrası zaman atlaması sonrası op gibi bozacaktır diye tahmin ediyorum bakmadım mangaya.İyi hikaye bulmadıkça çizmemesi normal.
Olaylar kopmak üzereKarınca ark'ı sayma mangada anime sonrası kısımlar, anime kısımlarına göre çok daha iyi. Hatta şu an işlenen son ark manganın en iyi arkı olma yolunda.
Bize söylenen hastalığı. Oyun bağımlılığına ve tembelliğine serisinde gönderme bile yapmış adam : )) (Tersi de olmuş olabilir tabi : )))Hastadan çok oyun bağımlısı diye hatırlıyorum. Çok istese kendisi gibi iyi bir mangala olan eşine çizdirir.
Kara kıtada karıncayiyenler varmış.Çok fazla şey vaat edip devamını getirmeyen insanlar dayaklıktır ya. Düşün Toriko okuyorsun sabah akşam gurme dünyası şöyle gurme dünyası böyle orada var yaa adamı ters yatırıp düz seviyorlar nefes alamıyorsun nefes diye gazlıyorsun okuyucuyu ama seri insan dünyasında sona eriyor. Has sektör ya. Bu seri çıkarsa bu arada animesi en az 2011 kalitesinde olmalı ve seiyuular değişmemeli.
Harika görselBize söylenen hastalığı. Oyun bağımlılığına ve tembelliğine serisinde gönderme bile yapmış adam : )) (Tersi de olmuş olabilir tabi : )))
Ben çizimden de geçtim de insan en azından novelini falan çıkarır Allahsız herif, bu yaptığının açıklaması yok bunun.Kara Kıta'dan önce bir durak var oraya gelmemiz için bile en az 30 bölüm olur muhtemelen. Ki Oda gibi uzatsa 80 bölüme bile yayar.
Adam gerçekten hasta mı bilmiyorum hastadır muhtemelen ama istese birilerine çizdirir. Tam emin değilim ama kendisi ara vermişken başka bir manga için bir şey çizmişti sanki
Gemi ark müthiş geçti şimdiye kadar, üstelik daha arkın başındayız. Prensler, korumalar, avcılar, örümcekler, Hisoka falan derken tam bir karmaşa yaşanacak ama görür müyüz bilemem.Olaylar kopmak üzere
Prenslerin gücünü fark ettiklerinde böcekler bile güçlerini birleştirmek zorunda kalacak