Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Şimdi bu Gon un Nen i gitti ya yeniden kazandığında farklı bir sınıf olma ihtimali varmı acaba ? :/
Sanmam. Alluka Gon'u iyileştirirmedi aslında. Eski haline getirdi. Yani nen kullanmadığı haline getirdi büyük ihtimalle. Bu yüzden men ve yemin'in getirdiği sonuçlar ortadan kalkmış oluyor. Ayrıca bu zamana kadar öğrendiği nen bilgisi Gon'da mevcut. Büyük ihtimalle baştan öğrenecek. Ama bu sefer kolayca ulaşır eski gücüne. Bu süreçte Gon'u deli gibi eğitim yaparken görürüz büyük ihtimalle.
Tabi öyle olacağını düşünmesem de "men ve yemin"in getirdiği sonuçlar mevcut olması durumu da olabilir. O zaman da çözüm büyük htimalle Kara Kıta olacaktır.

Unknown

Sanmam. Alluka Gon'u iyileştirirmedi aslında. Eski haline getirdi. Yani nen kullanmadığı haline getirdi büyük ihtimalle. Bu yüzden men ve yemin'in getirdiği sonuçlar ortadan kalkmış oluyor. Ayrıca bu zamana kadar öğrendiği nen bilgisi Gon'da mevcut. Büyük ihtimalle baştan öğrenecek. Ama bu sefer kolayca ulaşır eski gücüne. Bu süreçte Gon'u deli gibi eğitim yaparken görürüz büyük ihtimalle.
Tabi öyle olacağını düşünmesem de "men ve yemin"in getirdiği sonuçlar mevcut olması durumu da olabilir. O zaman da çözüm büyük htimalle Kara Kıta olacaktır.
Bilmiyorum daha güçlü ve yaratıcı bir gücü olsaydı daha iyi olurdu ama :/ Şuan Mangayı biriktiriyorum 4 bölüm oldu.Toplu okuyunca güzel oluyor..

Ging leorinonun yeteneğini kullandı hatta aynı anda 5-10 yumruk saldı, sonra eğer yanlış anlamadıysam leorionun hiç görmediği başka bir yeteneğini kullandı öyle bir yeteneği olup olmadığından haberi bile yok adamın hey gidi hey la bu Ging çok fena birşey çıkacak Netero'dan güçlü çıksın isterim açıkcası bunların sülale HxH evreninin monkey d'leri gibi birşey

Bilmiyorum daha güçlü ve yaratıcı bir gücü olsaydı daha iyi olurdu ama :/ Şuan Mangayı biriktiriyorum 4 bölüm oldu.Toplu okuyunca güzel oluyor..
Ben de Gon'un daha yaratıcı bir gücü olmasını isterim ama o hamur yok onda. Kafası basmıyor pek öyle şeylere. Daha taş-kağıt-makas'ı bulana kadar beyni eridi çocuğun :D
Hunter x Hunter'ı biriktirmeye gerek yok aslında. Dolu dolu çıkarıyor adam. Bak-geç yapamıyosun. Konuşmalardan dolayı yarım saatte anca bitiyor :D

Unknown

Ben de Gon'un daha yaratıcı bir gücü olmasını isterim ama o hamur yok onda. Kafası basmıyor pek öyle şeylere. Daha taş-kağıt-makas'ı bulana kadar beyni eridi çocuğun :D
Hunter x Hunter'ı biriktirmeye gerek yok aslında. Dolu dolu çıkarıyor adam. Bak-geç yapamıyosun. Konuşmalardan dolayı yarım saatte anca bitiyor :D
Oda doğru ya :D Ama yinede Killua nın yeteneği ile Gon un yeteneği arasında baya bir fark var.. :/ Ana karakter sonuçta bu biraz daha görsel olarak etkileyici yeteneği olabilirmiş.

Animeden güncele gelene kadar baya hoşuma gitmişti.Bu biraz daha öteki bölüm ne olacak merakından oluyor diyebilirim :D Son bölüm çevrilsin okurum diye diye 4 hafta geçti :ehe:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık