Togashi'nin keyfine göre. Aralık'a kadar dönmeye çalışacağım dedi en son. Verirse haftalık veriyor galiba ama belirli bir süre gidiyor sonra büyük bir ara. Birazcık gidiyor gene büyük ara.Manga ne kadar sürede çıkıyor bilen var mı ?
Togashi'nin keyfine göre. Aralık'a kadar dönmeye çalışacağım dedi en son. Verirse haftalık veriyor galiba ama belirli bir süre gidiyor sonra büyük bir ara. Birazcık gidiyor gene büyük ara.Manga ne kadar sürede çıkıyor bilen var mı ?
Karısına çizdirse aslında enfes olur.Geri döndüğünde de 10 sayıdan fazlasını beklemeyin. İyi alıştı öyle yapmaya.
Bir cilt çıkartıp kayboluyor işte.Geri döndüğünde de 10 sayıdan fazlasını beklemeyin. İyi alıştı öyle yapmaya.
Onun tarzı bu seriye gitmez bence. Mashima boştayken alacaktı, o anlatacaktı Mashima çizecekti...Karısına çizdirse aslında enfes olur.
Mashima çizsin diye az mı dedik ama Japonlar böyle şeyle uğraşmıyor. Senede 60 bölüm verirlerdi. Para Neyse de kadında anlaşamamışlar. Erza yoksa ben çizmem demiş.Onun tarzı bu seriye gitmez bence. Mashima boştayken alacaktı, o anlatacaktı Mashima çizecekti...
karıya falan gerek yok aslında. Çizemiyorsa versin senaryoyu animecilere onlar yapar. Zaten çizimler kötü mangaya gerek yok. Anime mangadan 100 kat iyi. Mangakada mangadan alacağı parayı da animeden komisyon olarak alıp otursun.Karısına çizdirse aslında enfes olur.
Sonra Oda paraya doydu deriz, bu herif kral hayatı yaşıyor be. Neyse iyileşsin de serinin başına geçsin hadi inş.Togashi reyiz konserlerde stres atıyormuş. Hasta diye teselli buluyordu takipçileri ama turp gibi reyiz.
Adam ne yapıyor da stresi oluyor? Hangi stresi atıyor? Ben onu anlayamadım işteTogashi reyiz konserlerde stres atıyormuş. Hasta diye teselli buluyordu takipçileri ama turp gibi reyiz.