Çocuk musun sen ya neyin tribi bu alıntılamamış bir de .ASDAHxH fanboylarıyla da konuşulmuyormuş anladık.
Çocuk musun sen ya neyin tribi bu alıntılamamış bir de .ASDAHxH fanboylarıyla da konuşulmuyormuş anladık.
İroni yapıyor o. Twei ile konuşan kişileri görünce kendimi bir şeyleri açıklaması gereken biri gibi hissediyorum.Çocuk musun sen ya neyin tribi bu alıntılamamış bir de .ASDA
Ya hayır kötü bir şey de yazmadım fanboy ve konuşulmuyor oldukİroni yapıyor o. Twei ile konuşan kişileri görünce kendimi bir şeyleri açıklaması gereken biri gibi hissediyorum.
Not: Bu kez de çakılmadık. Bakalım ne zaman çakılacağız.
Alay ediyor öyle kendi kafasına göre. Ama senle değil belirli tiplemelerle.Ya hayır kötü bir şey de yazmadım fanboy ve konuşulmuyor olduk
Gerekli açıklamaların için sağol seni de yordum kusura bakmaAlay ediyor öyle kendi kafasına göre. Ama senle değil belirli tiplemelerle.
Benim de en sevdiğim seri olabilir , hakkı da en iyi seriler arasında olmaktır. Ben özellikle karınca hikayesi işlenişini sevmiştim ama olmadı yani.Hunter x Hunter en sevdiğim seridir. Fakat açık konuşayım, eğer bahsettiğimiz şey manga satışları ve popülarite ise, Hunter x Hunter ara vermeden devam etseydi bile üç büyüklerle aynı başarıyı yakalayamazdı bence. Diğer seriler kadar geniş bir kitleye hitap etmediğini düşünüyorum. Özellikle de son arklarda bu durum oldukça göze batıyor.