Dedektiflik hikayesi gibi, ne neydi unutup baştan bakıyorum. Örümcekler girince heyecan artıyor.
Hakkını yeme ben 3-4 bekliyordum. Belki geri gelir, 3 sene de kara kıtayı görsek yeter.Şaşırtmadı. Yine 10 sayı çıkarıp gitti.
Bundan önceki son iki geri dönüşünde de 10 sayı falan çıkarıp ara vermişti. Yeni cilt için gerekli malzemeyi sağladıktan sonra ara veriyor anladığım kadarıyla. Böyle ayrıntılı işleyip bir yandan da ara verip durursa Kara Kıta'yı kolay kolay göremeyiz.Hakkını yeme ben 3-4 bekliyordum. Belki geri gelir, 3 sene de kara kıtayı görsek yeter.
Ev kirası, taksitler falan yaklaşınca yalandan 2-3 bölüm çizip paraları toplayıp keyfine bakıyor adam.Cildi verip kayboluyor Para böyle bir şey
Bunun hatun zengindi yanılmıyorsam.Sailor moonun çizeri idiEv kirası, taksitler falan yaklaşınca yalandan 2-3 bölüm çizip paraları toplayıp keyfine bakıyor adam.
Kendisi evde yatıp hatunu çalıştırıyor demek ki xDBunun hatun zengindi yanılmıyorsam.Sailor moonun çizeri idi
Bana da öyle yapıyor gibi geliyor.Bundan önceki son iki geri dönüşünde de 10 sayı falan çıkarıp ara vermişti. Yeni cilt için gerekli malzemeyi sağladıktan sonra ara veriyor anladığım kadarıyla. Böyle ayrıntılı işleyip bir yandan da ara verip durursa Kara Kıta'yı kolay kolay göremeyiz.