Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Netero'dan başka Meruem'i yenebilecek bir sürü avcı vardır bence.
Şaka değil mi ? :D
Netero bile yenemeyeceği ihtimalini düşünüp içine addom bombaskı koyup geliyor. :ehe:

Bak şöyle düşün Netero ve yanındaki 2 velet 100 küsür sene önce [ benim tahminim bu ]
Kara kıtaya gidiyor. Oradaki Yaratıkları görünce netereo bile yusuflayıp kaçıyor.

Aynı zamanda koskoca insan tarihine kara kıtaya gidip geri dönen adam sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

Bu karıncalar ise o adada yaşıyan karıncalar. Sence kim yene bilirdi netero dışında :cool:

Netero bile yenemeyeceği ihtimalini düşünüp içine addom bombaskı koyup geliyor. :ehe:

Bak şöyle düşün Netero ve yanındaki 2 velet 100 küsür sene önce [ benim tahminim bu ]
Kara kıtaya gidiyor. Oradaki Yaratıkları görünce netereo bile yusuflayıp kaçıyor.

Aynı zamanda koskoca insan tarihine kara kıtaya gidip geri dönen adam sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

Bu karıncalar ise o adada yaşıyan karıncalar. Sence kim yene bilirdi netero dışında :cool:
Oğlu Netero'dan güçlü.Ging girmemiş daha Kara Kıta'ya girince güçleri evrim geçiricektir.Birde başkan artık yaşlıyım eskisi kadar güçlü deilim diyordu vardır onun seviyesinde adamlar şu an için.Kara kıta'da 50-100'e katlarlar.

Yukarıdaki yorumumu bir oku, ben öyle düşünüyorum. :/ Netero'nun Meruem'i yenmesini sağlayan şey o bomba. Başka biriside gidip içine bomba koyup yenebilirdi. Netero'nun fiziksel gücü ne saldırıları durdurmaya yetti( Kol ve bacak kopması ), nede Meruem'e zarar vermeye yetti.

Bu Meruem kaba kuvvet ile yenilebilecek bir karakter değil bunu söylemek istiyorum. Daha işlevsel nen gücüne sahip kişilerin daha çok şansı olurdu Netero'dan diyorum.

Yukarıdaki yorumumu bir oku, ben öyle düşünüyorum. :/ Netero'nun Meruem'i yenmesini sağlayan şey o bomba. Başka biriside gidip içine bomba koyup yenebilirdi. Netero'nun fiziksel gücü ne saldırıları durdurmaya yetti( Kol ve bacak kopması ), nede Meruem'e zarar vermeye yetti.

Bu Meruem kaba kuvvet ile yenilebilecek bir karakter değil bunu söylemek istiyorum. Daha işlevsel nen gücüne sahip kişilerin daha çok şansı olurdu Netero'dan diyorum.
Başkası olsa meruem onu kaile bile almazdır bırak Kralın korumalarını geçemezdi bile dediğim gibi bir elin paramağını geçmez. :good:

Unknown

Netero'nun dayanıklılığının hiçbir etkisi yoktu Meruem karşısında. Sadece saldırıları blokluyordu. Netero'nun gücü tamamen Fiziksel hasara dayalı. Asıl dayanıklılığa sahip olan kişi Meruem'di.

Meruem'e Netero'nun saldırıları işlemiyorsa, başka hiçkimsenin fiziksel saldırısı işlemez bana göre. O yüzden Meruem karşısında fiziksel güç değilde daha çok işlevsel nen yetenekleri çok daha yararlı olur. Knuckle'ın AWAY'i gibi. Eğer içerisinden çıkılmıyorsa Know'un başka bir boyutta açtığı oda gibi şeyler.

Şu 12 burçta fiziksel değilde, daha çok nen gücüne dayalı yetenekleri olan bir çok kişi vardır. Onların daha çok şansı olurdu Meruem karşısında. Tabi Meruem'in saldırılarını bloklayamazlar, hemen ölebilirlerdi orası ayrı. :D
Benim orda demek istediğim savunmasıydı.Yani Meruem 3 kere vurdu ve öldürdü.Onun dışında yaptığı tüm saldırlar blocklandı.Yani buda savunmasının ne kadar üstün olduğunu gösterir.Meruem bir sürü saldırı aldı ama hiç etki etmedi buda dayanıklılığının ne kadar üstün olduğunun gösterir.

Aynen bende o yüzden dedim farklı yeteneklere sahip avcılar vardır diye.

Meruem hem hızlı hem güçlü hem dayanıklı herşeyi tam yani..İstediği kadar farklı yeteneği olsun eğer Meruem in saldırlarından kurtulacak birşeyleri yoksa yine yenilirler.

Birde Netero Meruem in ilk evrimini yenemedi.Bu adam biraz daha yaşasaydı.Gerçek tanrı olurdu.Yeteneği sayesinde..

Ging alırdı bence ve Don'da alırdı.
Don kim ? Yani Sadece ismini gördüğün bir adam hakkında yorum yaptın onu anladım ?

Unknown

Yanlız Oda böyle bir karakteri harcaydı yine bu şekilde ne küfür yerdi.Ama burda pek o konu hakkında laf eden olmadı.Benimde favori karakterlerimden olmasına rağmen pek şikayetim olmadı.Eğer bu şekilde öldürmemiş olsaydı başkada öldüremezdi sanırım o yüzden..

Ben killuanin buyumus halinin meruemi yenecegi kanisindayim. Pitou bi yerde kralla esit diodu gon icin. Suanda killua>gon ise buyumus halleride ayni dogrultuda guclenecegini varsayarak boyle bir kaniya vardim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık