Animeden sonrasını beğenmiyordum da bu evlere şenlikmiş.Böyle yayınlanmış
Animeden sonrasını beğenmiyordum da bu evlere şenlikmiş.Böyle yayınlanmış
Son çizimlerle haftalık çıkartsın şükür valla Malum ne yapacağı belli olmuyor adamınAnimeden sonrasını beğenmiyordum da bu evlere şenlikmiş.
Bu çizimlerle popüler oluyorsa ayrıca tebrik etmek lazım. : ))Son çizimlerle haftalık çıkartsın şükür valla Malum ne yapacağı belli olmuyor adamın
Güncelde misin?Şu prenslerin savaşı çok sıkıcı.Hiç zevk almıyorum Kara kıtaya girsek artık keşke.Ging ve Paristonu göstersin veya.
Evet.Güncelde misin
Ağırdan aldığım iyi olmuş o zaman. Daha da ağırdan alayım ben. Kara kıtaya hareket günüde bırakmıştım. : ))
Bir bitmiyor şu prens olayları Daha da sürecek gibi duruyor.Ağırdan aldığım iyi olmuş o zaman. Daha da ağırdan alayım ben. Kara kıtaya hareket günüde bırakmıştım. : ))
4. Prens yok etmeye başladı. Kurapika yanlış adama taktı.Bir bitmiyor şu prens olayları Daha da sürecek gibi duruyor.
Bunun devamında ne olacak onu merak ediyorum.Bütün presnler ölene dek bu arc devam mı edecek yoksa anlaşma falan mı sağlanacak bilmiyorum.4. Prens yok etmeye başladı. Kurapika yanlış adama taktı.