Önümüzde ki 2 yıl boyunca çıksa da okumamaya karar verdim. anca 15 20 bölüm olur.
Ortak bir arenada dövüştüler işte la. Başka yer olsa Chrollo oraya göre bi teknik kullanır. Herif dalga geçe geçe yendi. Adam bi de tekniği açıklayıp üstüne başka bir şey kullanmayacağını söyleyip yendi. Hisoka bi 400 fırın ekmek yiyip gelsin.Hep mekan avantajı bunlar.
Biliyorum yahu. Bence de Chrollo 3 - 5 beden büyük ama fiziksel açıdan zayıf gibi geldi bana. Belki de daha hiç fiziksel olarak kendisini zorlaması gerekmediğindendir.Ortak bir arenada dövüştüler işte la. Başka yer olsa Chrollo oraya göre bi teknik kullanır. Herif dalga geçe geçe yendi. Adam bi de tekniği açıklayıp üstüne başka bir şey kullanmayacağını söyleyip yendi. Hisoka bi 400 fırın ekmek yiyip gelsin.
Bu seriyi okuyan insanların yarısı mangadan bile ümidini kesti.26 Haziran'da devam edecekmiş. Animenin bittiği yerle manganın son sayısı arasında 20 manga bölümü var. Animeden umudu kesin bence.
Bunu görünce, Hisoka'nın motto motto deyişini duyar gibi oldum. Daha çok, daha da çok vur bana dese, hiç şaşırmazdım
Yeşil azmanı Chrollo farzet.