Zaten son gözükenlerden o ikisi bariz üstün gösterildi birde bu Pariston da bir bokluklar varOğlunda da bi canavarlık seziyorum. O tip var yani adamda.
Zaten son gözükenlerden o ikisi bariz üstün gösterildi birde bu Pariston da bir bokluklar varOğlunda da bi canavarlık seziyorum. O tip var yani adamda.
Bak bu tarz mangalar da üstün olduğuna inandığın insanlara hep strateji kastırırlar veya bi ritüel Netero bile anladı düşmanlar sıkıntı kendini ısıtmaya başladı.Senin dediğin olsa farklı kulvar falan olsa bu kadar ayrıntılarına kadar düzgün strateji yapmazdı.He onu görseydim derdim açıkçası adam sağlam cıktı Rıza baba yapacak birşey yok ama adam gözümde vasatKanka buna savaş stratejisi diyorlar. Bak kılına bile dokunamadan komaya girdi adam.
Delikanlılık meydanı değil bu. Niye böyle şeyler bekliyonuz
Bunun için Hisokadan bariz güçlü diyemiyorum zaten hazırlıksız yakalandı indi bunun üstüne biraz hazırlanırsa kafasını gözünü patlatabilir o yeteneğe sahipAbi bu adamın olayı son sayılara kadar elinde kitapla gezmesiydi. Dövüş tarzını da bu zamana kadar buna göre şekillendiren bir karakter olması daha mantıklı. Yakın dövüşte belli bir deneyimi elbet vardır. 2 Zoldyck'in ataklarından sıyrılabilecek kadar da hızı var. Ama yakın dövüşte Hisoka gibi bi hayvanata karşı üstün gelmesi zor ki karakterin olayı da bu değil. Bilek güreşinde Machi'den bile geride.
Hisoka neye hazırlanacak ben anlamadımBunun için Hisokadan bariz güçlü diyemiyorum zaten hazırlıksız yakalandı indi bunun üstüne biraz hazırlanırsa kafasını gözünü patlatabilir o yeteneğe sahip
Bknz Sun Tzu - Savaş Sanatı.Bana da işte kulvarı farklı adam böyle strateji kasmaya gerek duymaz dı adam gibi kapışırdı gibi geliyor.Ben senden üstün olsam böyle milleti üstüne salıp koşup durmam açıkçası mantıksız geliyor
Luffy lastik diyon mu lastik lan lastik ne yapabilir sen orasına karışma mangakaya bırak İstesin Netero yu kulaklarından duvara asarHisoka neye hazırlanacak ben anlamadım
Sakız len işte sakızın neyini hazırlayacan.
Fanlık kötü bir olayİstesin Netero yu kulaklarından duvara asar
Hisoka için demedim ki kardeşim mangaka da biter dedim sen inceyi anlamıyamıyorsan ben ne yapayım şimdiFanlık kötü bir olay