Vücudunu mu küçültüyor? :///////////////////////////
Patlamayı kim yapıyor yahu anlamadım? Doll derken? :/ Kukla mı vardı? :/
Yok mu Chrollo'nun güneş ve ay ile yaptığı kuklalar, onlardan bahsediyor büyük ihtimalle. Zaten bomba özelliği sayesinde Hisoka'nın sol elini aldı. Lanet olsun sana Kuroro.Vücudunu mu küçültüyor? :///////////////////////////
Sağlam bir eleman gelecek.İki elini de kaybettikten sonra ne yaptıracak ki bu Togashi, Hisoka'ya. Hani şu durumdan sonra ne yapabilir o da soru işareti. Karşısında daha hiç darbe almamış bir Kuroro varken üstelik?
Vs nin sonu nasıl olacak çok merak ediyorum ya.
Right leg yazıyorİki elini de kaybettikten sonra ne yaptıracak ki bu Togashi, Hisoka'ya. Hani şu durumdan sonra ne yapabilir o da soru işareti. Karşısında daha hiç darbe almamış bir Kuroro varken üstelik?
Vs nin sonu nasıl olacak çok merak ediyorum ya.
Yok mu Chrollo'nun güneş ve ay ile yaptığı kuklalar, onlardan bahsediyor büyük ihtimalle. Zaten bomba özelliği sayesinde Hisoka'nın sol elini aldı. Lanet olsun sana Kuroro.
Ben de böyle düşünüyordum da bu son spo sonrası farklı bir son görebiliriz. Üzücü bir son.Sağlam bir eleman gelecek.
Sağlam eleman: .... yapacağınız işi hayvan gibi dövüş yapıyorsunuz yavvvv. Dinime imanıma hepinize bir tepik koysam yuvarlayıp atarım haaa.
Hisoka-Chrollo: Tamam abi kızma dövüşmüyoruz.
Ahahahaaa. Aklım bir an önceki bölümde ki ele gitti. Aynen el den sonra da bacağı almış. Lanet olsun sana Kuroro.Right leg yazıyor
Ooo kol bacak gitmiş.