Avatar iyiymiş ama Chrollo düşmanlığını yakıştıramadım.Heyecanla baktım Chrollyu yere yapıştırdı oh ne güzel diyordum ki ta ki sonrasını görene kadar işte sakız nelere kadir. Hisoo bu işin altından kalkacak.
Avatar iyiymiş ama Chrollo düşmanlığını yakıştıramadım.Heyecanla baktım Chrollyu yere yapıştırdı oh ne güzel diyordum ki ta ki sonrasını görene kadar işte sakız nelere kadir. Hisoo bu işin altından kalkacak.
mangakası etti güzelim kurguyu. Zaten güzel çizemiyor. Verse senaryoyu parasıyla adam gibi çizebilen başka birisi çizse hem o kazanacak hem biz. (2 katı bölüm çıkardı şimdiye o da satıştan kazanırdı ara verme vs sorun olmadan devamlılık olurdu)Bu ara çiziyo da HxH'a öyle sezon animesi yapmazlar. Baya bölüm birikmesi lazım o yüzden.
Hayır Chrolla düşmanı değilim. Hiso nun yeteneklerini göremedik. Aksine Chrolla daha güçlü imajı veriyor. Ama ben Hiso nun yeteneklerinin ondan aşağı kaldığını sanmıyorum.Avatar iyiymiş ama Chrollo düşmanlığını yakıştıramadım.
Şakasına demiştim zaten. Hisoka Bungee Gum'ı çok iyi kullanıyor ve fiziksel olarak Chrollo'dan üstün. Daha önce görmediğimiz bir nen yeteneği varsa dengeler değişir. Son sayfada çok ciddi görünüyordu.Hayır Chrolla düşmanı değilim. Hiso nun yeteneklerini göremedik. Aksine Chrolla daha güçlü imajı veriyor. Ama ben Hiso nun yeteneklerinin ondan aşağı kaldığını sanmıyorum.
Edit: Teşekkür ederim..
Bu vs başladı başlayalı diyorum. Bunların dövüş yarım kalacak bence .. .Şakasına demiştim zaten. Hisoka Bungee Gum'ı çok iyi kullanıyor ve fiziksel olarak Chrollo'dan üstün. Daha önce görmediğimiz bir nen yeteneği varsa dengeler değişir. Son sayfada çok ciddi görünüyordu.
Katılıyorum ikisi de baya önemli karakterler. Ha eğer biri ölecekse bu Chrollo olur. Hisoka'nın Gon ile olan muhabbettini böyle çöpe atmaz mangaka.Bu vs başladı başlayalı diyorum. Bunların dövüş yarım kalacak bence .. .
Chrolla nın ölmesini de istemem bunlar takım olarak olay ya anime de o bölümler efsane özellikle.Katılıyorum ikisi de baya önemli karakterler. Ha eğer biri ölecekse bu Chrollo olur. Hisoka'nın Gon ile olan muhabbettini böyle çöpe atmaz mangaka.
Bu dövüş 5 bölüm daha devam eder bence.